Το Google Doodle σε ερωτική διάθεση – Τιμά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το Google Doodle είναι αφιερωμένο στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την ημέρα που γιορτάζουν όλοι οι ερωτευμένοι ανά τον πλανήτη.

Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από τον έρωτα και πρωταγωνιστές είναι δύο χαριτωμένα χάμστερ. Μπορείτε να διώξετε τα εμπόδια από το δρόμο τους και να τα βοηθήσετε να φτάσουν το ένα στην αγκαλιά του άλλου;

«Κάποιες φορές η αγάπη σε ξαφνιάζει. Μπορεί να είναι γεμάτη με ανατροπές και παρά τα σκαμπανεβάσματα, ακόμη μπορεί να φέρει πιο κοντά τον κόσμο (χωρίς να μετρά η φυλή). Απλά κοιτάξτε τα δύο ερωτευμένα χάμστερ που πρωταγωνιστούν στο σημερινό διαδραστικό 3-D doodle. Βρείτε μαζί τους το μονοπάτι και αφαιρέστε τα εμπόδια ώστε να πέσει το ένα στην αγκαλιά του άλλου. Όπως λένε το σπίτι είναι όπου βρίσκεται η καδιά. Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», είναι το μήνυμα της Google.

Δείτε παλιότερα Google Doodle για την ημέρα των ερωτευμένων

google doodle

Τι είναι τα Google doodle

Τα doodle δημιουργούνται από τη Google για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων.

Η ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών doodle της Google (γνωστοί ως doodlers) ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

Το πρώτο doodle είχε δημιουργηθεί το 1998, όταν οι ιδρυτές της Google Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν, προκειμένου να ενημερώσουν τους χρήστες ότι θα λείπουν (ήθελαν να πάνε σε φεστιβάλ στην έρημο της Νεβάδα), τοποθέτησαν το σχέδιο μίας φιγούρας σε ράβδο πίσω από το δεύτερο «ο» του λογοτύπου της εταιρείας, ενημερώνοντας έτσι τους χρήστες ότι βρίσκονται εκτός γραφείου.

Η ιδέα άρεσε και έκτοτε καθιερώθηκε και εμπλουτίσθηκε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ