Το αίτημα της Μέγκαν Μαρκλ στον βασιλιά Κάρολο

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ζήτησε μια συνάντηση «ένας προς έναν» με τον βασιλιά Κάρολο για να μπει τέλος στις ρήξεις μεταξύ τους πριν από την αναχώρησή της στην Καλιφόρνια με τον Χάρι μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, ισχυρίστηκε ένας βασιλικός ρεπόρτερ.

Ο Neil Sean, ένας ανταποκριτής που έχει εμφανιστεί στα NBC News, MSNBC και Access Hollywood, είπε ότι είχε ακούσει από μια «πολύ καλή πηγή» ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε στείλει μια επιστολή ζητώντας μια ιδιωτική συνομιλία με τον βασιλιά.

Ο Sean, όπως αναφέρει η Dailymail, ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να «καθαρίσει τον αέρα» εν μέσω αναφορών ότι το ζευγάρι θα πετάξει πίσω στις ΗΠΑ το συντομότερο δυνατό για να δει τα παιδιά του, τον Archie, τριών και τη Lilibet, ενός.

«Θα ήθελε τώρα πριν επιστρέψουν πίσω στην Καλιφόρνια να έχει μια καλή σχέση με τον Βασιλιά Κάρολο Γ’», είπε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, το οποίο έχει καταγράψει σχεδόν 300 χιλιάδες προβολές.

«Αυτό είναι σωστό—η Μέγκαν ένας προς έναν με τον Βασιλιά Κάρολο. Σωστά ακούσατε. Είναι μια πολύ γενναία κίνηση από την ίδια την Μέγκαν», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ