Tinder: Πήγε σε ραντεβού όπου τον απήγαγαν και τον έκαψαν – Προσοχή σκληρές εικόνες

Ένας 19χρονος κατηγορείται για την απόπειρα φόνου του 18χρονου στρατιώτη Κόμπαν Μακίλαντ, ο οποίος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης ενώ πήγαινε να συναντήσει το ραντεβού του μέσω Tinder.

Το θύμα συμφώνησε να συναντηθεί με μία γυναίκα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, έπειτα από τη διαδικτυακή τους συνάντηση στην πλατφόρμα ραντεβού. Ωστόσο, όταν έφτασε στην ιδιοκτησία όπου πίστευε ότι θα βρισκόταν με το ραντεβού του, έπεσε θύμα απαγωγής από έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να του επιτέθηκε και να αρνήθηκε να τον αφήσει να φύγει.

Ο Ντίλαν Ρίγκμπι συνελήφθη στο σημείο και κατηγορείται με απόπειρα φόνου. Ο 18χρονος στρατιώτης που ζει σε περιοχή του Εδιμβούργου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δέχτηκε θεραπεία για τα τραύματά του και λέγεται ότι φέρει εγκαύματα που “αλλάζουν τη ζωή του”, τραύματα και ψυχικό τραύμα. Εκπρόσωπος του υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι ο νεαρός στρατιώτης νοσηλεύεται για τραύματα και η αστυνομία διερευνά το περιστατικό. Ο δράστης, ο 19χρονος Ρίγκμπι κατηγορείται ακόμη για απαγωγή, για επίθεση με πρόκληση σοβαρού τραυματισμού και για απειλή κατά ζωής.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σκωτίας είπε: “Αξιωματικοί κλήθηκαν στην οδό γύρω στις 6.00 το πρωί την Κυριακή 21 Μαρτίου έπειτα από θόρυβο μέσα σε ιδιοκτησία. Ειδικοί αξιωματικοί έσπευσαν και το περιστατικό ολοκληρώθηκε με ασφάλεια γύρω στις 8.05 το πρωί. Ένας 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού δέχθηκε επίθεση και ένας δεύτερος άνδρας, επίσης 19 ετών, συνελήφθη και κατηγορείται σχετικά με το περιστατικό”.

Οι γονείς του 18χρονου έχουν οργανώσει σελίδα στο GoFundMe pπροκειμένου να συγκεντρώσουν 2.000 λίρες που χρειάζονται για τη θεραπεία του καθώς φέρει συντριπτικά τραύματα. Οι φωτογραφίες από τα εγκαύματά του συγκλονίζουν καθώς οι πληγές αναμένεται να του αφήσουν για πάντα σημάδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ