Τίνα Τέρνερ: Η μοναδική της συναυλία στην Ελλάδα – Τι είχε δηλώσει

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από την ζωή η «βασίλισσα του rock ‘n’ roll» Τίνα Τέρνερ. Η τραγουδίστρια είχε επισκεφθεί για πρώτη φορά την Ελλάδα το 1990.

Ο Λευκός Οίκος αποχαιρέτησε την Τίνα Τέρνερ: «Απίστευτα θλιβερή είδηση»

Στις 28 Αυγούστου του 1990 η Τίνα Τέρνερ είχε ξεσηκώσει την Ελλάδα, στην μία και μοναδική ζωντανή της εμφάνιση στην χώρα, σε συναυλία που είχε δώσει στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ως μέρος της παγκόσμιας περιοδείας της: “Foreign Affair: The Farewell Tour“.

Μάλιστα είχε δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ και στην Ειρήνη Νικολοπούλου: «Δεν θα συνεχίσω να περιοδεύω έτσι, εννοώ μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Ταξιδεύω μέρα νύχτα επί έξι μήνες και δεν σκοπεύω να συνεχίσω να ταξιδεύω έτσι. Αν και ήταν απίθανο, είχα πολύ κόσμο. Ο κόσμος ερχόταν και διασκέδαζε πολύ. Μα δεν θα μείνω άλλο» είχε δηλώσει αρχικά η τραγουδίστρια.

Στην ίδια συνέντευξη είχε δηλώσει ενθουσιασμένη που είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε αναφέρει πως τι είχαν κάνει εντύπωση: «Κάποιες προτομές αρχαίων θεών που μου χάρισαν κάποιοι καλοί φίλοι. Πήρα μερικά πιάτα. Η θέα του ουρανού που ήταν κάτασπρη, δεν ήξερα πως θα ήταν. Οι κίονες που είδα εδώ μου έδωσαν ιδέες για την διακόσμηση των σπιτιών μου, Πρέπει να έρθω ξανά να μάθω περισσότερα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ