TikTok: Έρχονται νέα χαρακτηριστικά που θα ενθουσιάσουν τους χρήστες – ΒΙΝΤΕΟ

Το TikTok θέλει να γίνει, αν δεν είναι ήδη, ο Βασιλιάς των social media. Για τον λόγο αυτό, η ομάδα ανάπτυξης του TikTok ανακοίνωσε νέες δυνατότητες και λειτουργίες για την πλατφόρμα, που θα ενθουσιάσουν τους χρήστες.

Η σημαντικότερη αλλαγή που έρχεται στο TikTok με τη νέα αναβάθμιση, είναι η επιλογή για upload βίντεο σε 1080p ανάλυση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες είναι να ενεργοποιήσουν τη σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Βέβαια η μεγάλη αυτή αλλαγή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε όλες τις χώρες

To TikTok θέλει οι χρήστες του να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην εφαρμογή. Για να γίνει αυτό θα πρέπει τα βίντεο όλων των χρηστών να δείχνουν καλύτερα. Έτσι το TikTok πρόσθεσε τη νέα λειτουργία Visual Enhancement, με την οποία οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά των βίντεό τους (exposure, φωτισμός, χρώματα, color correction, κ.α.).

To TikTok όμως δεν σταματάει εκεί. Προχώρησε σε προσθήκες και στα εργαλεία επεξεργασίας των βίντεο. Το δημοφιλές Green Screen εφέ υποστηρίζει πλέον περιεχόμενο από την πλατφόρμα του Giphy.

Τι σημαίνει αυτό; Οι χρήστες του TikTok μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν ως background για το βίντεο, GIFs από την τεράστια βιβλιοθήκη της πλατφόρμας.

TikTok

Τέλος, εμπλουτίστηκαν και τα εφέ μουσικής και φωνών.

TikTok

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ