Τι είπε ο Ομπάμα στο Κογκρέσο για τους τζιχαντιστές

Τι είπε ο Ομπάμα στο Κογκρέσο για τους τζιχαντιστές

Ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκε με την ηγεσία του Κογκρέσου όπου ανέφερε ότι έχει την εξουσία που απαιτείται για να αναλάβει δράση εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους επιβεβαιώνοντας και πάλι ότι ο Λευκός Οίκος δεν θα ζητήσει από το Κογκρέσο να ψηφίσει την έγκριση του σχεδίου του.

Ο Ομπάμα συναντήθηκε με τους επικεφαλής των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων πριν από την ομιλία του η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το βράδυ όπου αναμένεται να κάνει γνωστό το σχέδιό του για την καταπολέμηση της οργάνωσης των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

«Ο πρόεδρος είπε στους ηγέτες του Κογκρέσου που έχει την εξουσία που χρειάζεται για να αναλάβει δράση εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, με την αποστολή που θα ανακοινώσει στην ομιλία του αύριο το βράδυ» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

«Επανέλαβε την πεποίθησή του ότι το έθνος είναι ισχυρότερο και οι προσπάθειές μας πιο αποτελεσματικές, όταν ο πρόεδρος και το Κογκρέσο συνεργάζονται για την καταπολέμηση μιας απειλής για την εθνική μας ασφάλεια, όπως είναι το Ισλαμικό Κράτος» καταλήγει η σύντομη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ