Θρίλερ στη Φλόριντα: Η αδελφή του Μπέρνι Μάντοφ και ο σύζυγός της εντοπίστηκαν νεκροί – Τι ερευνούν οι Αρχές

Θρίλερ στη Φλόριντα, καθώς η αδελφή του Μπέρνι Μάντοφ και ο σύζυγός της εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους. Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν την υπόθεση ως “δολοφονία-αυτοκτονία”, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ. Ο Μπέρνι Μάντοφ ήταν ο “εγκέφαλος” πίσω από το μεγαλύτερο επενδυτικό σκάνδαλο στην ιστορία των ΗΠΑ και πέθανε πριν από έναν χρόνο στη φυλακή, σε ηλικία 82 ετών.

Η 86χρονη Σόντρα Γουίνερ και ο σύζυγός της, Μάρβιν, εντοπίστηκαν νεκροί την Πέμπτη μέσα στο σπίτι τους, λίγο έξω από την Τάμπα. Σύμφωνα με σχετικές αναφορές, έφεραν τραύματα από πυροβολισμούς. Όπως αναφέρει η New York Post, οι ζωές του ζευγαριού είχαν καταστραφεί από την απάτη του Μάντοφ.

Η Αστυνομία του Παλμ Μπιτς επιβεβαίωσε το Σάββατο, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία έρευνα για υπόθεση δολοφονίας-αυτοκτονίας, χωρίς να ανακοινώσει τα ονόματα των νεκρών. Σύμφωνα με πηγές, το νεκρό ζευγάρι εντόπισαν αστυνομικοί. Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν διευκρινίσει ποιος πυροβόλησε ποιον. Η είδηση ότι η αδελφή του Μπέρνι Μάντοφ και ο σύζυγός της εντοπίστηκαν νεκροί, επιβεβαιώθηκε από ένα ανώνυμο εσωτερικό email της κοινότητας, σύμφωνα με την Daily Mail. Σε αυτή την επιστολή γίνεται λόγος για “τραγικό συμβάν” σχετικά με την Σόντρα και τον Μάρβιν Γουίνερ. Η 86χρονη Σόντρα ήταν η μοναδική αδελφή του Μάντοφ. Ο σύζυγός της, ήταν 89 ετών.

Μπέρνι Μάντοφ: Ο “εγκέφαλος” της μεγαλύτερης επενδυτικής “πυραμίδας” στην ιστορία των ΗΠΑ

Ο διαβόητος Μπέρνι Μάντοφ πέθανε τον περασμένο Απρίλιο στη φυλακή, από φυσικά αίτια. Είχε καταδικαστεί σε 150 έτη κάθειρξης, είχε εκτίσει τα 12 χρόνια της ποινής του. Ο άνθρωπος που ήταν κάποτε μη εκτελεστικός πρόεδρος της χρηματιστηριακής αγοράς NASDAQ, αποκαλύφθηκε πως ήταν ο “εγκέφαλος” πίσω από το “σχήμα Πόντσι” και τη μεγαλύτερη οικονομική απάτη στην ιστορία των ΗΠΑ. Οι διωκτικές Αρχές εκτιμούν ότι η απάτη ανερχόταν σε περίπου 64,8 δισ. δολάρια.

Ο όρος “σχήμα Πόντσι” αναφέρεται σε οποιαδήποτε χρηματική απάτη στηρίζεται σε “πυραμίδα” επενδυτών που αποτελεί ένα παράνομο επενδυτικό σχήμα, το οποίο περιλαμβάνει την πληρωμή απόδοσης σε επενδυτές από τα χρήματα που πληρώνονται από μεταγενέστερους επενδυτές, αντί από τα καθαρά κέρδη που συγκεντρώνονται από πραγματικές πωλήσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ