Θρίλερ σε φυλακή της Ρωσίας: Τρόφιμοι κρατούν ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους – Δηλώνουν υποστηρικτές του ISIS – Βίντεο

Κρατούμενοι σε ένα κέντρο κράτησης στη νότια περιοχή Ροστόφ της Ρωσίας κρατούν δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους ομήρους, ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδιακή Σωφρονιστική Υπηρεσία.

«Το κέντρο κράτησης λειτουργεί κανονικά, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», ανέφερε η υπηρεσία. Πρόσθεσε ότι δυνάμεις επιβολής του νόμου έχουν αναπτυχθεί στο σημείο.

«Οι φυλακισμένοι που κρατούνταν σε ένα από τα κελιά του κέντρου κράτησης (…) στην περιοχή Ροστόφ έπιασαν ομήρους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους», τονίζει η ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Σωφρονιστικής Υπηρεσίας.

Το Baza, ένα κανάλι στο Telegram με συνδέσμους με ρωσικές αρχές επιβολής του νόμου, τόνισε ότι κρατούμενοι που εμπλέκονται στην ομηρεία των υπαλλήλων,  έχουν ήδη καταδικαστεί για τρομοκρατία.

Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει από ανεξάρτητες πηγές την αναφορά του Baza.

Στη συνέχεια το Baza ανέφερε ότι οι πέντε άνδρες που έπιασαν ομήρους μέσα στο κέντρο κράτησης δηλώνουν ότι είναι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους.

 

 

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο πηγές, μετέδωσε ότι οι δράστες ζητούν ένα αυτοκίνητο και ελεύθερο πέρασμα για να διαφύγουν.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ