Θρίλερ με την εξαφάνιση κόρης εκατομμυριούχου – Έκανε διακοπές στη Ν. Ζηλανδία – ΒΙΝΤΕΟ

Η Grace Millane βρισκόταν σε προγραμματισμένο ετήσιο ταξίδι στο εξωτερικό που ξεκίνησε από το Περού. Έφτασε στη Νέα Ζηλανδία τον περασμένο μήνα και η τελευταία φορά που την είδαν, ήταν σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο του Όκλαντ με έναν άνδρα το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου.

Έκτοτε, δεν επικοινώνησε με την οικογένεια της και ο πατέρας της, γνωστός κατασκευαστής και πολυεκατομμυριούχος, με δάκρυα στα μάτια απηύθυνε έκκληση για να εντοπιστεί η κόρη του.

Ήδη οι αρχές έχουν συλλάβει τον άνδρα που βρισκόταν μαζί της και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Ο ντετέκτιβ επιθεωρητής Scott Beard είπε στους δημοσιογράφους ότι εντοπίστηκε ένα πτώμα στα πεδία Waitakare που η αστυνομία πιστεύει ότι είναι το σώμα της νεαρής κοπέλας.

“Αυτή η περιοχή αναγνωρίστηκε αργά χθες το βράδυ ως τόπος ενδιαφέροντος ως αποτέλεσμα του ερευνητικού μας έργου”, δήλωσε.

“Μπορώ τώρα να σας ενημέρωσω ότι λίγο πριν, βρήκαμε ένα πτώμα, το οποίο πιστεύουμε ότι είναι η Grace. Μια επίσημη διαδικασία ταυτοποίησης θα γίνει τώρα, ωστόσο, με βάση τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει τις τελευταίες ημέρες, αναμένουμε ότι αυτή είναι η κοπέλα που αναζητούμε τις τελευταίες ημέρες”.

Ο πατέρας της, David Millane ταξίδεψε από τη Βρετανία στη Νέα Ζηλανδία την περασμένη εβδομάδα.

“Είναι μια αφόρητη εποχή για την οικογένεια Millane και έχουν τη συμπαράσταση μας” δήλωσε ο Μπέαρντ. Προτού εξαφανιστεί, η Millane είχε μείνει σε ξενώνα στο Όκλαντ και άφησε κάποια από τα υπάρχοντά της εκεί. Ο Beard δήλωσε ότι συναντήθηκε με έναν άνδρα για μερικές ώρες το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου, πριν οι κάμερες παρακολούθησης τους έδειξαν να μπαίνουν στο ξενοδοχείο CityLife στις 9.40 μ.μ. περίπου.

Μετά την άφιξή του στη Νέα Ζηλανδία την Παρασκευή, ο David Millane μίλησε στα ΜΜΕ. “Η Grace είναι μια όμορφη, κοινωνική, διασκεδαστική κόρη, που βάζει την οικογένεια της πρώτα”, είπε, προσθέτοντας ότι ήταν συνήθως σε επαφή με την οικογένειά της κάθε μέρα.

“Έφτασε εδώ στις 20 Νοεμβρίου και μας βομβάρδισε με πολλές φωτογραφίες και μηνύματα για τις περιπέτειες της. Είμαστε όλοι εξαιρετικά αναστατωμένοι και είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να περιγράψουμε πλήρως το φάσμα των συναισθημάτων που περνάμε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ