Αγωνία για τον 39χρονο που εξαφανίστηκε από το Μαρούσι – Τι λέει η μητέρα του

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 39χρονου άνδρα από το Μαρούσι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Τούνελ” στις δύο παρά είκοσι το μεσημέρι εκείνης της μέρας, ο 39χρονος πέρασε τα διόδια Αφιδνών, με κατεύθυνση τη Λαμία. Από εκεί και πέρα δεν βρέθηκαν άλλα συγκεκριμένα στίγματα του.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή το Σάββατο1η Δεκεμβρίου ένα παρόμοιο αμάξι με φιμέ τζάμια και ίδια γράμματα στις πινακίδες, θεάθηκε να κινείται στις Σέρρες.

“Κανείς συνάνθρωπος να μη νιώσει τέτοια αγωνία σαν κι αυτή που βιώνουμε με τον σύζυγο μου τόσες μέρες. Απευθύνω έκκληση σε όποιον έχει μια αξιόπιστη πληροφορία να μας βοηθήσει. Αν με ακούει το παιδί μου, τον παρακαλώ να δώσει ένα σημάδι ζωής… Δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν να φύγει χωρίς να μας ενημερώσει” είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του αγνοούμενου μιλώντας στην εκπομπή και πρόσθεσε:

“Είναι αναγκαίο να μάθουμε αν πέρασε και άλλα διόδια μετά από εκείνα των Αφιδνών ή αν επέστρεψε. Δυστυχώς έχουμε σκοντάψει στη γραφειοκρατία και δεν έχουμε απαντήσεις”.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 39χρονος φορούσε καφέ δερμάτινο σακάκι και μπλε τζιν παντελόνι. Στο δεξί του μπράτσο έχει ένα τατουάζ με ένα κινέζικο δράκο.

Πηγή πληροφοριών/ ΦΩΤΟ: anikolouli.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ