Θρίλερ με νεκρά δίδυμα σε διαμέρισμα – Τα βρήκε παγωμένα η μητέρα τους όταν βγήκε από το μπάνιο

Τραγωδία με νεκρά δίδυμα σε διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Το αγοράκι και το κοριτσάκι, ηλικίας πέντε ετών, εντόπισε νεκρά η μητέρα τους, την Δευτέρα (18/12).

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση που έγινε στις 11:20 π.μ. τοπική ώρα και βρήκε ένα 5χρονο αγόρι και ένα 5χρονο κορίτσι αναίσθητα, μέσα σε διαμέρισμα στο Μπρονξ. Τα παιδιά πέθαναν στο σημείο, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η έρευνα για τον μυστηριώδη θάνατο των παιδιών βρίσκεται σε εξέλιξη και η αιτία θανάτου τους αναμένεται να διευκρινιστεί από τους ιατροδικαστές.

Οι αρχές είπαν στο CBS ότι δεν υπήρχαν ορατά σημάδια τραύματος στα παιδιά, δεν εντοπίστηκε μονοξείδιο του άνθρακα στον επάνω όροφο και ότι η οικογένεια δεν έχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.

«Αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε κάποιος δόλος», είπε ο βοηθός διευθυντής του NYPD, Μπέντζαμιν Γκάρλεϊ. «Όταν βλέπεις δύο 5χρονα ξαπλωμένα και παγωμένα στο πάτωμα, χωρίς να ανταποκρίνονται, μπορείτε να φανταστείτε τι περνάει η οικογένεια. Μπορείτε να φανταστείτε τι περνάνε η μητέρα, ο πατέρας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το ABC7, οι αρχές έμαθαν ότι την περασμένη εβδομάδα τα παιδιά ήταν άρρωστα και από το σχολείο δόθηκε η οδηγία να παραμείνουν στο σπίτι τους, όπως και έγινε μέχρι την Δευτέρα. Μαζί τους στο σπίτι την ώρα του συμβάντος ήταν και η μητέρα τους, η οποία φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι η ίδια έκανε ντους και όταν βγήκε, βρήκε τα παιδιά κρύα. Ο πατέρας δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν έφτασε η αστυνομία, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Έκτοτε, η μητέρα των διδύμων νοσηλεύεται με συναισθηματική δυσφορία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. «Ο πατέρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 46ο τμήμα και συνεργάζεται», δήλωσε ο Γκάρλεϊ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. «Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία. Δεν έχει τραυματιστεί, αλλά είναι συντετριμμένη», συμπλήρωσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ