Θλίψη στο Bridgerton: Πέθανε ο 53χρονος στιλίστας της σειράς από κορονοϊό

Σε θλίψη βυθίστηκαν οι πρωταγωνιστές του Bridgerton με τον θάνατο του στιλίστα της σειράς, Marc Pilcher.

Πέθανε την Κυριακή από κορονοϊό σε ηλικία 53 ετών. Ο Pilcher ήταν πλήρως εμβολιασμένος και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με τον ατζέντη του, Curtis Brown.

“Με μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο Marc Elliot Pilcher, που κέρδισε Emmy για την δουλειά του στην επιτυχημένη σειρά του Netflix , πέθανε έπειτα από μάχη με τον κορονοϊό” ανέφερε η οικογένειά του στο περιοδικό Variety.

Ο σχεδιαστής και στιλίστας είχε βγει αρνητικός σε αρκετά τεστ, που έγιναν για να παρευρεθεί στην απονομή των Emmy, όμως μετά την επιστροφή του στο σπίτι άρχισε να νιώθει άρρωστος.

Bridgerton
Marc Pilcher, winner of the award for outstanding period and/or character hairstyling for the “Art of the Swoon” episode of “Bridgerton” at the Media Center during night one of the Television Academy’s 2021 Creative Arts Emmy Awards on Saturday, Sept. 11, 2021, in Los Angeles. (Photo by Dan Steinberg/Invision for the Television Academy/AP Images)

Η σταρ του “Bridgerton”, Nicola Coughlan, η οποία ενσαρκώνει την Penelope Featherington, συγκίνησε με το “αντίο” της.

“Η καρδιά μου έχει ραγίσει με την απώλεια του Marc Pilcher, ήταν ο εξαιρετικός στιλίστας στην πρώτη σεζόν του ‘Bridgerton’. Ο Marc ήταν τόσο παθιασμένος με τη δουλειά του και τόσο ταλαντούχος. Πριν από περίπου έναν μήνα κέρδισε το πρώτο του βραβείο Emmy” έγραψε.

Και η Phoebe Dynevor, η οποία ενσαρκώνει την Daphne Bridgerton, εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατό του, με ένα Instagram Story στο οποίο έγραψε “έχω χάσει τα λόγια μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ