Θεωρίες συνωμοσίας: Ο ράπερ 2Pac σκηνοθέτησε τη δολοφονία του και ζει στο Νέο Μεξικό – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σάλο προκαλεί ένα νέο ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή του διάσημου μουσικού Τουπάκ Σακούρ γνωστού ως 2PAC που υποστηρίζει ότι ο ίδιος σκηνοθέτησε τη φονική επίθεση εναντίον του και διέφυγε στο Νέο Μεξικό όπου ζει υπό την προστασία της φυλής των Αυτόχθονων Αμερικανών, Νάβαχο.

Σύμφωνα με την ταινία. ο Tουπάκ έφυγε από το Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο του Λας Βέγκας όπου μεταφέρθηκε μετά την επίθεση που δέχθηκε ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, το 1996. Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης αποχωρούσε από αγώνα του Μάικ Τάισον σε καζίνο στο Λας Βέγκας, και επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο διαβόητος μουσικός παραγωγός Suge Knight όταν ένοπλοι που επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο πυροβόλησαν εναντίον του. Ο 2PAC χτυπήθηκε τέσσερις φορές, στο στήθος, το μπράτσο και τον μηρό. Πέθανε έξι ημέρες μετά αφού υπέκυψε στα τραύματά του ενώ νοσηλευόταν, με τον δολοφόνο να μην συλληφθεί ποτέ, παρά τις θεωρίες για την ταυτότητά του.

Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ, όμως, Rick Boss υποστηρίζει ότι ο ράπερ δεν πέθανε στο νοσοκομείο αλλά, αντιθέτως, το έσκασε από το νοσοκομείο και βρήκε καταφύγιο κοντά στους Νάβαχο ξεκινώντας μια νέα ζωή.

Ο Τουπάκ Αμάρου Σακούρ, γνωστός και με τα καλλιτεχνικά ψευδώνυμα 2Pac και Makaveli, ήταν Αμερικανός ράπερ, μουσικός παραγωγός και ηθοποιός. Επίσης, υπήρξε πολύ σημαντικός κοινωνικός ακτιβιστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ