Θα τους…τσεκάρει και η Μέρκελ

Θα τους…τσεκάρει και η Μέρκε��

 

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα συναντηθεί την Τρίτη στο Βερολίνο με τους επικεφαλής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), της Παγκόσμιας Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ) και της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ΔΟΕ), ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της.

 

Η συνάντηση αυτή, η οποία θα γίνει την επομένη της συνάντησης που θα έχει με τους ίδιους ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ στο Παρίσι, θα είναι αφιερωμένη “στην κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας” και θα αρχίσει στις 17:00 τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδος) στο Βερολίνο, διευκρίνισε ο Στέφεν Ζάιμπερτ σε συνέντευξη Τύπου.

Στη συνάντηση αυτή θα λάβουν μέρος ο Άνχελ Γκουρία (ΟΟΣΑ), ο Τζιμ Γιανγκ Κιμ (Παγκόσμια Τράπεζα), η Κριστίν Λαγκάρντ (ΔΝΤ), ο Πασκάλ Λαμί (ΠΟΕ) και ο Γκάι Ράιντερ (ΔΟΕ).

“Θα μιλήσουν για την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας. Η καγκελάριος θα ακούσει τι επιχειρούν να κάνουν ξεχωριστά οι οργανισμοί αυτοί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους για να αντιμετωπιστούν οι τρέχουσες προκλήσεις στην παγκόσμια οικονομία”, πρόσθεσε ο Ζάιμπερτ.

Μετά τη συνάντηση αυτή προβλέπεται να δοθεί συνέντευξη Τύπου στις 18:30 τοπική ώρα (20:30 ώρα Ελλάδος).

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ