Θα αφήσει τον γάμο του αδελφού του για να πάει… στο γήπεδο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ;

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 2018 στον Πύργο του Ουίνδσορ.

Ωστόσο, έχει ήδη προκύψει ένα πρόβλημα. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος θα είναι κουμπάρος στον γάμο του μικρότερου αδελφού του, θα πρέπει την ίδια ημέρα ως πρόεδρος της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να παρευρεθεί στο Γουέμπλεϊ, για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και να παραδώσει το τρόπαιο στον νικητή.

Σύμφωνα με το Kensington Palace, ο Δούκας του Κέιμπριτζ δε θα έχει θέμα και θα τα κανονίσουν με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να καταφέρει να παραστεί και στον γάμο, αλλά και στο γήπεδο.

Ο βασιλικός γάμος έχει προγραμματιστεί να γίνει το πρωί, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου στις 5:30 το απόγευμα. Οπότε υπολογίζεται ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα προλάβει να μετακινηθεί από το ένα μέρος στο άλλο, μια απόσταση γύρω στα 32 χιλιόμετρα.

Πέρσι ο ίδιος, που είναι οπαδός της Άστον Βίλα, παρέδωσε το τρόπαιο στον προπονητή της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ, που κέρδισε την Τσέλσι με σκορ 2-1.

Πηγή πληροφοριών: Mirror

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ