Τέξας: Το φιλοδώρημα δεν ήταν αρκετό για τον ντελιβερά – Τα «γαλλικά» και οι αντιδράσεις

Μία πολύ άβολη στιγμή κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού στο Τέξας, με έναν ντελιβερά να βρίζει την παραλήπτρια της πίτσας, επειδή θεώρησε πως το φιλοδώρημα ήταν λίγο. Η γυναίκα ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok και οι προβολές εκτινάχθηκαν. Η Lacey Purcival δημοσίευσε το βίντεο και εξήγησε πως ο διανομέας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως Corey, έλαβε το ποσό των 5 δολαρίων για μία πίτσα που κόστιζε 20 δολάρια.

Στο βίντεο διακρίνεται ο Corey να παραδίδει την πίτσα με την γυναίκα να τον ευχαριστεί. Καθώς ο διανομέας απομακρύνεται από το σπίτι γυρνάει προς την Purcival και λέει: «Θέλω απλώς να πω ότι είναι ένα πολύ ωραίο σπίτι για ένα φιλοδώρημα των 5 δολαρίων».

«Παρακαλώ!» ακούγεται να λέει προφανώς αιφνιδιασμένη η γυναίκα, με τον ντελιβερά να της απαντά: « Γ@@@ου», ενώ έφευγε. «Λοιπόν, πόσα πρέπει να δίνω σε φιλοδώρημα, για μία πίτσα των 20 δολαρίων;;» γράφει στη λεζάντα του βίντεο. Όπως αποκάλυψε η Purcival, κάτω από ένα σχόλιο που άφησε ένας χρήστης στο βίντεό της, παρούσα στο περιστατικό ήταν και η 4χρονη κόρη της.

Μάλιστα σύμφωνα με απάντηση που έδωσε σε άλλο σχόλιο, ο συγκεκριμένος διανομέας απολύθηκε.

@ladybug3660 #yafilthyanimal #doordash #doordashdriver #doordasher #doordashers #fyp #momsoftiktok #momsover30 #goodtip #vivint #vivintdoorbellcamera #homealone #homealonemovie ♬ original sound – Lacey Purciful

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ