Ταϊβάν: «Μας ξύπνησε, πέσανε πράγματα και σπάσανε» – Έλληνας περιγράφει τη στιγμή του σεισμού

Για τον ισχυρότατο σεισμό στην Ταϊβάν μίλησε ο Χρήστος Σαραντίδης ο οποίος ζει στην πρωτεύουσα Ταϊπέι. Μιλώντας από τη γραμμή του μετρό όπου βρισκόταν, έκανε λόγο για πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός των τελευταίων 25 ετών στη χώρα, σύμφωνα με σεισμολόγο.

Σεισμός στην Ταϊβάν: 4 νεκροί και 50 τραυματίες – Η στιγμή που κτίρια καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα – Συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ

«Η μικρή έφυγε για το σχολείο, είχα το πρωινό ελεύθερο είπα να κοιμηθώ λίγο και μόλις με έπιασε ο ύπνος μας ξύπνησε ο σεισμός. Πέσανε πράγματα και σπάσανε…» ανέφερε ο κ. Σαραντίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στην Ταϊβάν, διευκρίνισε δεν έχουν πέσει κτίρια. Στην Ταϊπέι υπάρχουν ζημιές στο μετρό, στη γραμμή προς αεροδρόμιο.

Ταϊβάν σεισμός
Photo: TVBS

«Πανικός δεν υπάρχει, όλα λειτουργούν κανονικά, ακούμε ασθενοφόρα οχήματα πυροσβεστικής από το πρωί, αλλά το μετρό λειτουργεί. Επικοινώνησα με το σχολείο της μικρής μήπως χρειαζόταν να την πάρουμε, αλλά όλα καλά. Είμαστε καλά, ζημιές υπάρχουν στη Χουάλιεν, είναι μια πανέμορφη περιοχή, οι σκέψεις μας είναι σε αυτούς τους ανθρώπους».

«Αύριο έχουμε τετραήμερη αργία. Αν ο σεισμός γινόταν αύριο, που έχουμε διακοπές, μπορεί τα πράγματα να ήταν χειρότερα σημείωσε. «Ήμασταν λίγο τυχεροί πάνω στην ατυχία μας» παρατήρησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ