Ταϊλάνδη: Ακρωτηρίασαν το πόδι γυναίκας για να την απεγκλωβίσουν από κυλιόμενο διάδρομο αεροδρομίου

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψαν οι κάμερες στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ , στην Ταϊλάνδη, όταν το πόδι μιας γυναίκας πιάστηκε στον κυλιόμενο διάδρομο επιβατών και οι διασώστες αναγκάστηκαν να της κόψουν για να την απεγκλωβίσουν. Στη συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει συγκόλληση του κομμένου άκρου της, αλλά ο γιος της λέει ότι η μητέρα του δεν θα μπορέσει να ζήσει ξανά όπως έκανε πριν από τον τραυματισμό της.

Το ατύχημα έγινε στο αεροδρόμιο Don Mueang της Μπανγκόκ. Η γυναίκα φέρεται να σκόνταψε πάνω στην ροζ βαλίτσα της η οποία άνοιξε το κενό στον διάδρομο, όπου πιάστηκε το πόδι της 57χρονης. Ο γιος της δήλωσε ότι η οικογένεια ήταν «συγκλονισμένη» και ότι ανησυχεί για την ψυχική της υγεία μετά την επέμβαση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
«Το ηθικό της μητέρας μου είναι αρκετά ανησυχητικό», έγραψε ο γιος της στο Facebook. «Καταφέραμε να της μιλήσουμε λίγο πριν και μετά την επέμβαση… Παρόλο που έδειχνε τη δύναμή της μέσω της έκφρασης του προσώπου και του τόνου της φωνής της, ξέραμε ότι κατά βάθος ήταν συντετριμμένη…», είπε ο Κιτ Κιτιρατάνα.


«Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν μπορούμε ούτε να κάνουμε το πόδι της να λειτουργήσει όπως πριν, ούτε να την επαναφέρουμε στην ίδια ζωή που είχε ζήσει», έγραψε. Φωτογραφίες στο διαδίκτυο έδειχναν τη γυναίκα -που δεν έχει κατονομαστεί- σε καθιστή θέση με το αριστερό της πόδι σφηνωμένο κάτω από τον κυλιόμενο διάδρομο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μια ροζ βαλίτσα δίπλα της είχε χάσει δύο ρόδες, ενώ οι κίτρινες πλάκες χτένας που συνήθως βρίσκονται στο τέλος των κυλιόμενων διαδρόμων φαίνονται σπασμένες.  Η διοίκηση του αεροδρομίου δήλωσε ότι «λυπάται βαθύτατα» για το περιστατικό και ότι θα αποζημιώσει τη γυναίκα για τη μερική απώλεια του αριστερού της ποδιού, καθώς και ότι θα αναλάβει τα ιατρικά της έξοδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ