Συνάντηση Μαρκ Ρούτε – Μέτε Φρεντέρικσεν στην έδρα του ΝΑΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, θα συναντηθεί με την Πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, σήμερα, Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στο Αρχηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΝΑΤΟ, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, κάτι που υποδηλώνει την ιδιαίτερη σημασία και τον διαβαθμισμένο χαρακτήρα των θεμάτων που αναμένεται να συζητηθούν.

Ο κ. Ρούττε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη νέα διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά τις πρόσφατες εκλογές στη χώρα.

Η συνάντηση αυτή ενδέχεται να συνδέεται με ευρύτερες διπλωματικές εξελίξεις, καθώς η συνεργασία μεταξύ των συμμάχων του ΝΑΤΟ παραμένει κεντρικό ζήτημα, ενόψει των σύγχρονων προκλήσεων για την ασφάλεια.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.