Συναγερμός στην Ιαπωνία για την «τοξική γάτα»: Έπεσε σε δεξαμενή με επικίνδυνα χημικά – Δείτε βίντεο

Μια ολόκληρη πόλη της Ιαπωνίας βρίσκεται σε συναγερμό για μια δυνητικά τοξική γάτα που έπεσε σε μια δεξαμενή με καρκινογόνες χημικές ουσίες σε ένα εργοστάσιο παραγωγής χάλυβα και στη συνέχεια διέφυγε στους δρόμους σε μια σκηνή που θυμίζει ταινία… της Marvel.

Οι κάτοικοι της Φουκουγιάμα προειδοποιήθηκαν να είναι σε επιφυλακή για μια γάτα με «ασυνήθιστη όψη» και τους ζητήθηκε να μην την πλησιάσουν ή να την αγγίξουν αν την εντοπίσουν, αλλά αντ’ αυτού να καλέσουν την αστυνομία, σύμφωνα με τη South China Morning Post .

Η γάτα… που φαινομενικά εξάντλησε μια από τις εννέα ζωές της, πιστεύεται ότι έπεσε σε μια δεξαμενή λιωμένου χρωμίου στο εργοστάσιο Nomura Plating το Σαββατοκύριακο.

Ένας εργαζόμενος που έφτασε για τη βάρδια του στο εργοστάσιο το πρωί της Δευτέρας ανακάλυψε ένα μυστηριώδες ίχνος κίτρινων ποδιών στο πάρκινγκ.

Δείτε βίντεο:

Στη συνέχεια, οι υπάλληλοι έλεγξαν την κάμερα ασφαλείας και βρήκαν πλάνα που δείχνουν τη γατούλα να μπαίνει στο εργοστάσιο το προηγούμενο βράδυ.

Η εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια του εργοστασίου είπε ότι ένα φύλλο που καλύπτει μια δεξαμενή εξασθενούς χρωμίου, ανατράπηκε. Πιστεύουν ότι η γάτα σκαρφάλωσε και βούτηξε στην δεξαμενή της τοξικής χημικής ουσίας που διατηρείται στους 122 βαθμούς Φαρενάιτ, ανέφερε το ρεπορτάζ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ