Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας πετάει το παιδί του από το μπαλκόνι για να το σώσει

Ένας πυροσβέστης χαρακτηρίστηκε ως ήρωας μετά την δημοσίευση του βίντεο, που τον δείχνει να πιάνει ένα παιδί, το οποίο έριξε ο πατέρας του από ύψος για να το σώσει από το φλεγόμενο διαμέρισμα τους.

Το Τμήμα Πυροσβεστικής της επαρχίας DeKalb στις ΗΠΑ, ανέβασε το βίντεο στο Facebook, το οποίο δείχνει τις δραματικές στιγμές που ο πατέρας πετάει το παιδί από ύψος για να το σώσει από την φωτιά, σύμφωνα με το κανάλι Fox 5 της Ατλάντα. Ο πυροσβέστης Scott Stroup πιάνει το κορίτσι και στη συνέχεια το μεταφέρει μακριά πριν καταρρεύσει στα γόνατά του.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα Avondale Forest Apartments και περίπου 80 άτομα βρέθηκαν χωρίς σπίτι. Τα συνεργεία διάσωσης απομάκρυναν 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων οκτώ παιδιών, με αναπνευστικά προβλήματα.

«Πιάσαμε τα μωρά, όπως κάνουμε στο αμερικανικό ποδόσφαιρο με την μπάλα, κυριολεκτικά», δήλωσε ο επικεφαλής Eric Jackson. “Υπήρχαν ενήλικες που ήταν στο μπαλκόνι και έριχναν τα μωρά τους ακριβώς στην αγκαλιά μας. Είχαμε δύο πυροσβέστες να πιάνουν τα μωρά, ήταν απλά κάτι απίστευτο”.

Η πυροσβέστης Jackie Peckrul, η οποία διέσωσε ένα μωρό δήλωσε “Αυτό ήταν το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν… «Θεέ μου, επίτρεψε μου να πιάσω αυτό το μωρό».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.