Γιατί η Microsoft σταμάτησε την αναβάθμιση των Windows 10

Σταματά η Microsoft τη διαδικασία της νέας μεγάλης αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματός της Windows 10 έπειτα από αρκετά παράπονα χρηστών ότι εξαφανίστηκαν αρχεία από τον υπολογιστή τους όταν έγινε η εγκατάσταση της νέας έκδοσης “Windows 10 October Update” στον υπολογιστή τους.

Η εταιρεία συμβούλευσε τους χρήστες που έχουν επηρεασθεί, να χρησιμοποιούν τη συσκευή τους όσο γίνεται λιγότερο και να ζητήσουν τεχνική υποστήριξη, καλώντας επιπλέον όσους χρήστες έχουν ήδη «κατεβάσει» με δική τους πρωτοβουλία την αναβάθμιση, να μην την εγκαταστήσουν ακόμη.

Παράλληλα, η Microsoft ανέφερε ότι πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά χρηστών, πάντως σταμάτησε προσωρινά τη σταδιακή αυτόματη αναβάθμιση εκατομμυρίων υπολογιστών διεθνώς, καθώς ερευνά τις αναφορές των χρηστών που υπέβαλαν παράπονα.

Ο αναλυτής Νικ Μακ Γκουάιρ της εταιρείας CCS Insight, δήλωσε ότι η όλη υπόθεση μπορεί να πλήξει την αξιοπιστία της Microsoft και ορισμένοι χρήστες μπορεί να εμφανισθούν πλέον απρόθυμοι να κάνουν την τελευταία αναβάθμιση.Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.