Στη «γραμμή» Πούτιν ο Ερντογάν: Δεν υπάρχει η έννοια των ΛΟΑΤΚΙ στο κόμμα μας – Αποτελεί υλικό σατανικής συμμαχίας

Την αντίθεσή του για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ εξέφρασε κατά την ομιλία του σε συνέδριο για την οικογένεια στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Την αρχή έκανε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν ο οποίος απαγόρευσε με νόμο την αλλαγή φύλου και ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει Ινστιτούτο Ψυχιατρικής Μελέτης των ΛΟΑΤΚΙ. Στη «γραμμή» Πούτιν φαίνεται να βαδίζει και ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε για «υλικό σατανικής συμμαχίας» αναφερόμενος στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, ενώ χαρακτήρισε σαν «τη μεγαλύτερη απειλή σήμερα, την πολιτική του άφυλου, που προωθείται από παγκόσμιες κοινότητες εξουσίας».

«Όταν εξετάζουμε το θέμα της οικογένειας, θα πρέπει να δούμε το θέμα ευρύτερα και όχι σαν μια απλή δομή γονέων και παιδιών. Πρέπει να επαγρυπνούμε απέναντι σε προσπάθειες που θα αποδυναμώσουν την ισχυρή οικογενειακή δομή του μουσουλμανικού τουρκικού έθνους. Η προσέγγισή μας ως κράτος είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν υπάρχει έννοια όπως αυτή των ΛΟΑΤΚΙ στο κόμμα μας. Ας αφήσουμε, την έννοια των ΛΟΑΤΚΙ να αποτελεί το υλικό μια σατανικής συμμαχίας. Εμείς δεν το έχουμε στις αρχές μας, γιατί η οικογένεια είναι μια ιερή δομή για εμάς» τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος και πρόσθεσε σε άλλο σημείο:

«Οι απειλές για τον θεσμό της οικογένειας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά που προείπαμε. Η μεγαλύτερη απειλή τον τελευταίο καιρό είναι η πολιτική του άφυλου, που προωθείται από παγκόσμιες κοινότητες εξουσίας. Στόχος των διεστραμμένων κινημάτων είναι ο θεσμός της οικογένειας. Το χειρότερο είναι ότι αυτό έχει μετατραπεί σε παγκόσμια επιβολή. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια παγκόσμια τυραννία όπου η κριτική φιμώνεται, όσοι αντιδρούν στερούνται το δικαίωμα στη ζωή, όσοι αντιδρούν καταπιέζονται οικονομικά και πολιτικά και μια χούφτα μειονοτήτων προσπαθούν να υποδουλώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους. Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε την οικογένεια από κινδύνους που εκτείνονται πέρα από τα παιδιά μας. Η Τουρκία δεν θα υποκύψει σε αυτές τις επιβολές. Δεν θα αφήσουμε τα παιδιά μας στα χέρια αυτών των διεστραμμένων. Δεν θα επιτρέψουμε να δυναμιτιστεί η δομή της οικογένειάς μας. Έχουμε πληθυσμό 85 εκατομμυρίων, αλλά θέλουμε ακόμη περισσότερους…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ