Σταμάτησε την κλοπή για να χαϊδέψει τον σκύλο του σπιτιού – ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει ένα άνδρα στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ να σταματάει την κλοπή ενός ποδηλάτου από το γκαράζ ενός σπιτιού για να παίξει με τον σκύλο της οικογένειας.

Η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο προκειμένου να αναγνωριστεί ο φερόμενος ως δράστης, δημοσίευσε υλικό από κάμερα ασφαλείας σπιτιού, που τραβήχτηκε στις 15 Ιουλίου και το οποίο δείχνει τον άνδρα να σταματάει την κλοπή ενός ποδηλάτου στην μέση, για να χαϊδέψει το γλυκύτατο και παιχνιδιάρικο κατά τα άλλα σκυλάκι της οικογένειας που έκλεβε.

Η κλοπή πραγματοποιούνταν στο γκαράζ του σπιτιού. Την ώρα που ο ύποπτος πάει να απομακρυνθεί με το κλοπιμαίο, κάνει την εμφάνισή του το κατοικίδιο της οικογένειας, κουνώντας την ουρά του και ζητώντας χάδια από τον κλέφτη.

«Γειά σου φίλε! Όχι, όχι δεν θέλουμε να το κάνουμε αυτό. Επειδή είσαι τόσο κουλ, έλα εδώ. Επειδή είσαι ο πιο κουλ σκύλος που ξέρω. Σ’ αγαπώ κι εγώ. Ναι είσαι καλόκαρδος! Που είναι ο μπαμπάς σου; Ο μπαμπάς σου θα έπρεπε να ξέρει αρκετά, για να μην αφήνει το γκαράζ σας ανοιχτό! Μπαμπά; Που είσαι; Σ’ αγαπώ κι εγώ» ακούγεται να λέει ο κλέφτης στο βίντεο την ώρα που χαϊδεύει και παίζει με το κατοικίδιο.

Στην συνέχεια ο ύποπτος φεύγει ψύχραιμος από το σπίτι με το ποδήλατο, ενώ ο σκύλος απλώς τον κοιτάει.

Εξαιτίας της άγνοιας ή αφέλειάς του, τώρα ο φερόμενος ως δράστης κινδυνεύει να πιαστεί, αφού την ώρα που περνούσε χρόνο με το σκυλάκι η κάμερα κατέγραψε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, κάνοντας πιο εύκολη την αναγνώρισή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CNN (@cnn)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ