Στα άκρα η κόντρα Πικέ – Σακίρα: Οργιάζουν οι φήμες ότι την σέρνει στα δικαστήρια για το νέο τραγούδι της

Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι, μετά την κυκλοφορία και του νέου τραγουδιού της Σακίρα. Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του Πικέ;

Σακίρα: Η έκκληση για την προστασία των παιδιών της – Η νέα ζωή στο Μαϊάμι

Η Κολομβιανή σταρ πριν από 4 μήνες είχε αποφασίσει για πρώτη φορά να τοποθετηθεί για τον χωρισμό της με τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή μέσω… ενός τραγουδιού. Το τραγούδι προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος φαίνεται πως δεν της είχε φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο. Η Σακίρα τότε με τρόπο, είχε εξαπολύσει πυρά και κατά της νέας συντρόφου του Πικέ, με την οποία φαίνεται πως την είχε απατήσει και μέσα στο σπίτι τους. Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 εκατομμύρια προβολές.

Η Σακίρα μένει πλέον μόνιμα στο Μαϊάμι, μαζί με τα δύο της παιδιά, Σάσα και Μίλαν. Πριν από λίγα 24ωρα, κυκλοφόρησε ένα νέο της τραγούδι, στο οποίο συμμετέχουν και οι δύο γιοι της. Ονομάζεται “Acróstico” και ουσιαστικά μιλάει για τον ισχυρό δεσμό που έχει με τα παιδιά της και συμβολίζει την νέα αρχή που κάνουν, φεύγοντας από την Ισπανία και πηγαίνοντας σ’ ένα νέο μέρος. Κατά την διάρκεια του βίντεο κλιπ, η τραγουδίστρια από την Κολομβία, βρίσκεται σε ένα πιάνο με τους γιους της, όσο γύρω τους υπάρχουν κούτες, ενώ μερικές σκηνές επίσης δείχνουν την ίδια να πακετάρει κάποια από τα πράγματά τους, θέλοντας ακριβώς να δείξει την μετακόμιση που βίωσαν τον προηγούμενο καιρό.

Η αντίδραση του Πικέ

Σύμφωνα με το “Hola!” η Ισπανίδα δημοσιογράφος Λορένα Βαζκέζ, δήλωσε πως ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, δεν γνώριζε πως τα παιδιά του θα συμμετάσχουν σε κάτι τέτοιο. Μάλιστα τόνισε ότι ο Πικέ, έλαβε γνώση γι’ αυτή την κίνηση της Σακίρα, αφότου κυκλοφόρησε το κομμάτι. Μετά τους ισχυρισμούς της δημοσιογράφου, η δικηγόρος της Σακίρα, Πιλάρ Μανέ τοποθετήθηκε επί του θέματος, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχουν προβλήματα σχετικά με τη συμμετοχή των παιδιών στο μουσικό βίντεο και πως η σχέση του πρώην ζευγαριού είναι υπό έλεγχο: «Όλα είναι κανονισμένα. Όλα είναι καλά. Θα επισκεφτεί τα παιδιά. Όλα λειτουργούν. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ