Σοκαριστικό περιστατικό στην Ουκρανία: Τανκ πέρασε πάνω από αυτοκίνητο – Από θαύμα γλίτωσε η οδηγός

Ένα ρωσικό τανκ καταγράφηκε να προσκρούει και να συνθλίβει ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα σε ένα προάστιο της πρωτεύουσας της Ουκρανίας.

Το περιστατικό, που καταγράφηκε από πολλές γωνίες, έχει σοκάρει. Στο βίντεο φαίνεται το τεθωρακισμένο όχημα να κινείται σε κεντρικό δρόμο που οδηγεί σε κατοικημένη περιοχή του Κιέβου.

Καθώς το τανκ πλησίασε γρήγορα το αυτοκίνητο, που κατευθυνόταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, ξαφνικά έστριψε προς το μέρος του, δίνοντας στην οδηγό λίγο χρόνο να αντιδράσει.

Το τανκ προσέκρουσε μετωπικά με το όχημα και πέρασε από πάνω του, συνθλίβοντάς το κάτω από το βάρος του, προτού αποχωρήσει.

Ως εκ θαύματος, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η οδηγός του αυτοκινήτου επέζησε από το συγκλονιστικό ατύχημα, με ένα άλλο βίντεο που δείχνει ανθρώπους να προσπαθούν απεγνωσμένα για να την απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια.

Το περιστατικό σημειώθηκε καθώς τα ρωσικά στρατεύματα περικύκλωσαν την ουκρανική πρωτεύουσα αφού ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε μια ευρείας κλίμακας εισβολή νωρίς την Πέμπτη.

Βίντεο από τις προσπάθειες των πολιτών να απεγκλωβίσουν την οδηγό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ