Σοκάρει η υπόθεση απαγωγής, βιασμού και δολοφονίας μίας 6χρονης στη Βρετανία – ΦΩΤΟ

Ένας 16χρονος κατηγορείται ως ο δράστης της απαγωγής, βιασμού και δολοφονίας της 6χρονης Αλέσα ΜακΦέιλ στο Μπιουτ της Σκωτίας, αν και εκείνος στη δίκη που διεξάγεται στη Γλασκώβη αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Ίχνη σπέρματός του βρέθηκαν σε 14 μέρη του σώματος της 6χρονης, όπως σε πρόσωπο, λαιμό, γόνατα, αστραγάλους και στο δεξί χέρι.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κάποιος πήρε το προφυλακτικό με το σπέρμα του και το “φύτεψε” στο σημείο όπου βρέθηκε το κοριτσάκι, σε δασώδη περιοχή κοντά σε ένα ξενοδοχείο. Κατά τη μαρτυρία του ο ίδιος είχε σχέση με τη 18χρονη σύντροφο του πατέρα της 6χρονης, Τόνι ΜακΛάχλαν.

Όπως είπε στο δικαστήριο οι δυο τους έκαναν σεξ μια -δυο φορές την εβδομάδα και φυσικά ο σύντροφός της δεν γνώριζε το παραμικρό. Την ημέρα που εξαφανίστηκε το κορίτσι, ο φερόμενος δράστης είπε ότι έκανε σεξ με την Τόνι σε γκαράζ και πως πέταξε το προφυλακτικό που χρησιμοποίησε στο πάτωμα. Ο πατέρας της μικρής μόλις άκουσε τα όσα λέγονταν στη δικαστική αίθουσα εγκατέλειψε τον χώρο.

Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε στις 18.23 στις 2 Ιουλίου ενώ εντοπίστηκε νεκρό κοντά σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο λίγο πριν από τις 21.00.

Ωστόσο, ειδικός της Σήμανσης ανέφερε πως ήταν επιστημονικά πιθανό να έκλεψε πράγματι κάποιος το προφυλακτικό του φερόμενου δράστη για να τον ενοχοποιήσει και τελικά να ήταν άλλος ο πραγματικός ένοχος του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ