Σοκ στη Σκωτία: Καθηγήτρια πρόβαλε στην αίθουσα βίντεο σεξ του Σρεκ με 12χρονο

Μία καθηγήτρια Χημείας αποβλήθηκε από το σχολείο όπου εργαζόταν όταν έγινε γνωστό ότι πρόβαλε στους μαθητές της βίντεο όπου απεικονιζόταν ο αγαπημένος παιδικός ήρωας καρτούν Σρεκ να κάνει σεξ με ένα ορφανό αγοράκι.

Η Κλερ Τόμπσον πρόβαλε το βίντεο σε 16χρονους και 17χρονους μαθητές της σε σχολείο της Σκωτίας. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μαθητών κατά την έρευνα που διενεργήθηκε, ένας συμμαθητής τους πρότεινε να δουν το βίντεο στο τέλος του μαθήματος σαν πλάκα και κανείς δεν περίμενε ότι η καθηγήτριά τους θα συμφωνούσε και θα έβαζε να δουν το βίντεο στη διάρκεια του μαθήματος.

Στο βίντεο ένας 12χρονος που έμενε σε ορφανοτροφείο δεχόταν bullying από άλλα παιδιά. Τότε εμφανίζεται ο Σρεκ, κρατά το χέρι του αγοριού και το ακολουθεί εκεί που βρίσκονται τα άλλα παιδιά για να τα αντιμετωπίσουν μαζί. Ο Σρεκ τα βιάζει και τα σκοτώνει και μετά κάνει σεξ με τον 12χρονο. Στη συνέχεια ο ήρωας καρτούν πάει το παιδί στο κρεβάτι του και του λέει “είμαι ο πατέρας σου, νεαρέ”.

Προϊστάμενος εκπαιδευτικός χαρακτήρισε το βίντεο άσεμνο, σεξουαλικό και με παιδοφιλικό περιεχόμενο.

Άλλος μαθητής δήλωσε ότι μετά τον Σρεκ είδαν κι άλλα βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Από τότε που έγινε η αρχή, τον Οκτώβριο του 2016 έως και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, τα άσεμνα αυτά βίντεο προβάλλονταν μία φορά την εβδομάδα. Έγινε αναφορά κατά της Τόμπσον και τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ η υπόθεσή της παραπέμφθηκε στο Γενικό Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της Σκωτίας. Βρέθηκε ένοχη και αποβλήθηκε. Κατηγορήθηκε και για το γεγονός ότι άφηνε χωρίς επιμέλεια την αίθουσά της καθώς υπήρξαν φορές που έλειπε έως και μισή ώρα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ