Σοκ στο Μπρούκλιν: 73χρονη οδηγός σκότωσε με το αυτοκίνητό της ανάπηρη γυναίκα

Τραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι στο Μπρούκλιν την Κυριακή (23/7) στη 1:30 μ.μ., όταν μία 73χρονη την χτύπησε με το SUV αυτοκίνητό της. Βίντεο που έχει καταγράψει το δυστύχημα δείχνει την γυναίκα με το αναπηρικό καροτσάκι να κινείται στην άκρη μίας διάβασης πεζών, την ίδια ώρα που φαίνεται το αμάξι να την χτυπάει. Η οδηγός συνέχισε να κινεί το αμάξι, με την ανάπηρη γυναίκα να βρίσκεται  κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το σταμάτησε τελικά στη μέση της διασταύρωσης με το θύμα να βρίσκεται ακόμα από κάτω.

Η 68χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, οπού και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι αρχές αναφέρουν πως η οδηγός παρέμεινε στο σημείο. Η αδελφή της οδηγού, Maureen Sardinha, λέει ότι καθόταν στη θέση του συνοδηγού: «Είμαι συνταξιούχος νοσοκόμα. Δεν ήξερα καν αν έπρεπε να ξεκινήσω την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, γιατί η αστυνομία έλεγε συνέχεια “μην την αγγίζεις, μην την αγγίζεις”».

Η γυναίκα ζούσε σε σπίτι όπου φιλοξενούνται άτομα με εγκεφαλική παράλυση. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι το θύμα δεν άφησε το γεγονός ότι βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι να την κρατήσει πίσω. Συγκάτοικοί της, την περιγράφουν ως «ανεξάρτητη και δραστήρια».

Μετά τη συγκέντρωση των στοιχείων στο σημείο, η αστυνομία ρυμούλκησε το SUV και το θρυμματισμένο αναπηρικό καροτσάκι, ενώ στη συνέχεια, το μέρος καθαρίστηκε. Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Δείτε https://nypost.com/2023/07/24/elderly-woman-in-wheelchair-fatally-mowed-down-crossing-nyc-street/

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ