Σοκ στη Βρετανία: Τη βρήκαν νεκρή στον καναπέ της έπειτα από τρία χρόνια

Μετά το τραγικό περιστατικό στην Ιταλία όπου εντοπίστηκε το πτώμα ηλικιωμένης δύο χρόνια μετά τον θάνατό της, νέα παρόμοια υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά στη Βρετανία.

Μία γυναίκα ήταν νεκρή εδώ και τρία χρόνια με την αστυνομία να βρίσκει τον σκελετό της στον καναπέ στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, παρά το γεγονός ότι οι γείτονες είχαν παραπονεθεί περισσότερες από 50 φορές στο δημοτικό συμβούλιο για μυρωδιά σάπιου κρέατος, μύγες και σκουλήκια. Το πτώμα που είχε αποσυντεθεί ανήκει στη Sheila Seleoane, 61 ετών.  Οι αστυνομικοί, που έσπασαν την πόρτα για να μπουν στο διαμέρισμά της, σοκαρίστηκαν όταν κοντά στο πτώμα βρήκαν ροζ μπαλόνια γενεθλίων.

Οι γείτονες παραπονέθηκαν για τη φρικτή δυσοσμία στο οικοδομικό συγκρότημα, τον Οκτώβριο του 2019. Τα παράπονα συνεχίστηκαν για περισσότερα από δύο χρόνια με τους αστυνομικούς να μπαίνουν στο διαμέρισμα την περασμένη εβδομάδα. Γειτόνισσα ανέφερε ότι το διαμέρισμά της μύριζε σάπιο κοτόπουλο για περισσότερα από δύο χρόνια. “Επικοινώνησα με την ένωση τουλάχιστον 50 φορές για να παραπονεθώ και πάντα μου έλεγαν ότι θα στείλουν κάποιον αλλά δεν έγινε ποτέ κάτι. Την Παρασκευή έφθασε η αστυνομία και έσπασε την πόρτα. Είπαν ότι βρήκαν έναν σκελετό στον καναπέ. Ήταν τόσο τρομακτικός ο τρόπος που μπήκαν μέσα. Ο γιος μου είπε ότι πάγωσε. Πήραν κάποια πράγματά της. Την τσάντα και το παλτό της και τα άφησαν έξω από την πόρτα. Υπήρχαν ροζ μπαλόνια δεμένα εκεί” πρόσθεσε.

Αρχικά υπήρχαν ανησυχίες ότι το πρόβλημα ήταν στις σωληνώσεις, αλλά η μυρωδιά έμοιαζε σαν κάτι να έχει σαπίσει. Για ένα διάστημα η δυσωδία έφυγε αλλά επανήλθε και μετά άρχισε το έντονο βουητό από τις μύγες που ήταν παντού.

Οι ένοικοι το κατήγγειλαν ξανά και ξανά αλλά κανείς δεν τους έδωσε σημασία. Μετά άρχισε η πανδημία και παρά το γεγονός ότι τα παράπονα συνεχίστηκαν, αγνοήθηκαν ξανά καθώς δεν θεωρήθηκε επείγουσα κατάσταση.

Οι γείτονες άρχισαν να ανησυχούν έντονα όταν οι επιστολές συσσωρεύονταν στο γραμματοκιβώτιο της γυναίκας, η οποία λέγεται ότι όφειλε χιλιάδες σε ενοίκια, και όταν είδαν μία ειδοποίηση για αναγκαστική ειδοποίηση εισόδου για έλεγχο αερίου στην πόρτα του διαμερίσματος το 2020.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε στις 18 Φεβρουαρίου και οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν με το μακάβριο εύρημα. Ο θάνατός της θεωρείται ανεξήγητος αλλά δεν εγείρει υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ