Σοκ: Παιδιά επιτίθενται με αγριότητα σε μητέρα σε παιδική χαρά – ΒΙΝΤΕΟ

Στην παιδική χαρά στη γειτονιά της στο Σασκατούν του Καναδά, με τη 10χρονη κόρη της, ήταν η 33χρονη Μπόνι όταν δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα παιδιών, ηλικίας 10-14 ετών.

Τα παιδιά άρχισαν να γρονθοκοπούν τη γυναίκα, να την κλωτσούν και να τη χτυπούν όταν τους είπε να σταματήσουν να πετούν πέτρες σε έναν άνδρα που έσπρωχνε ένα ψυγείο με το τρόλεϊ. Τους είπε ότι αν δεν σταματήσουν, θα τους αναφέρει στην αστυνομία.

Ένα από τα παιδιά της όρμησε και της πήρε το κινητό από το χέρι και η 33χρονη πάλεψε μαζί της για να το πάρει πίσω, ενώ τα άλλα παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να της επιτεθούν με αγριότητα. Σε μία 13χρονη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση.

Μιλώντας στον τοπικό CBC, είπε ότι δεν αισθανόταν πόνο από τις κλωτσιές και τις γροθιές γιατί ήταν σε υψηλά επίπεδα η αδρεναλίνη. “Δεν μπορούσα να χτυπήσω παιδιά. Δεν είμαι εγώ να αρχίσω να παλεύω με παιδιά, οπότε έκανα το καλύτερο που μπορούσα”. Αυτό που την ανησύχησε ήταν η ασφάλεια της κόρης της που ήταν αναγκασμένη να παρακολουθεί το αποτρόπαιο θέαμα.

Η 13χρονη που κατηγορείται για επίθεση, αντιμετωπίζει και άλλη κατηγορία επίθεσης σε διαφορετικό περιστατικό στο ίδιο πάρκο μία εβδομάδα νωρίτερα.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ