Σκληρές σκηνές σε ζωολογικό κήπο στην Αυστραλία: Ουρακοτάγκος ρίχνει από ψηλά ένα πόσουμ

Επίθεση σε ένα πόσουμ εξαπέλυσε ένας ουρακοτάγκος σε ζωολογικό κήπο στην Αυστραλία, ενώ οι θεατές είχαν μείνει άφωνοι.

Αρκούδα ή μεταμφιεσμένος υπάλληλος; – Ζωολογικός κήπος στην Κίνα αναγκάστηκε να απαντήσει μετά το διχαστικό βίντεο

Στο βίντεο που κατέγραψε ένας από τους θεατές φαίνεται ο ουρακοτάγκος να έχει ανέβει σε μία μεγάλη μεταλλική κατασκευή και να κυνηγάει το πόσουμ. Στη συνέχεια το αρπάζει και το πετάει στο κενό από μεγάλο ύψος.

Υπεύθυνος του ζωολογικού κήπου είπε στο Yahoo News της Αυστραλίας ότι πιθανότατα το ζώο δεν επέζησε. «Θα υπέθετα ότι δεν επιβίωσε της πτώσης. Προφανώς η απώλεια κάθε ζωντανού πλάσματος μας ξαφνιάζει αλλά η φύση εξελίσσεται», ανέφερε ο υπεύθυνος.

ΗΠΑ: Έκπληκτοι οι υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου – Γέννησε «αρσενικός» γορίλας

Ο άνθρωπος που δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο ανέφερε ότι ο ουρακοτάγκος είχε βάλει στο στόχαστρο το πόσουμ. Πριν το πετάξει στο κενό το χτυπούσε στο έδαφος. Μετά το κυνήγησε στην μεταλλική κατασκευή και άρχισε να το σπρώχνει με ένα ξύλο. Τελικά το πόσουμ έπεσε σε έναν άλλο χώρο που υπήρχαν δύο άλλοι ουρακοτάγκοι.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου εξήγησαν ότι έχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας αλλά κάποιες φορές μικρότερα ζώα καταφέρνουν να μπουν μέσα στα κλουβιά. Έτσι φαίνεται ότι το πόσουμ είχε εισβάλλει στον χώρο του ουρακοτάγκου και γι’ αυτό δέχθηκε επίθεση.

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Καρέ – καρέ οι εξετάσεις στο λευκό τιγράκι – Οι εκτιμήσεις των ειδικών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ