ΗΠΑ: Έκπληκτοι οι υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου – Γέννησε «αρσενικός» γορίλας

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου στο Οχάιο των ΗΠΑ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν ότι ένας γορίλας, ο οποίος νόμιζαν ότι ήταν αρσενικός, γέννησε.

Το όνομα του γορίλα είναι Sully και ζει στον ζωολογικό κήπο από το 2019. Όλοι νόμιζαν ότι ήταν αγόρι μέχρι την Πέμπτη όταν οι φύλακες του ζωολογικού κήπου είδαν τον πίθηκο να κρατά το νεογέννητο μωρό του, ανακοίνωσε ο ζωολογικός κήπος Columbus σε δελτίο τύπου.

Ο 8χρονος γορίλας έμεινε έγκυος το Φθινόπωρο, πιστεύουν οι φύλακες του ζωολογικού κήπου, και η νέα μαμά φροντίζει καλά το νεογέννητο κορίτσι της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προσθήκη μιας άλλης γέννησης για αυτό το κρίσιμα απειλούμενο είδος. Καθώς είναι ο 34ος γορίλας που γεννήθηκε εδώ από το 1956, όταν ο ζωολογικός κήπος του Κολόμπους έγινε ο πρώτος ζωολογικός κήπος στον κόσμο που καλωσόρισε τη γέννηση ενός μωρού γορίλα, είναι σημαντικό μέρος της δουλειάς μας για τη διατήρηση αυτών των υπέροχων ζώων», ανέφερε ο ζωολογικός κήπος σε ανακοίνωσή του.

Οι φύλακες του ζωολογικού κήπου δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας, αλλά θα γίνουν εξετάσεις DNA, δήλωσε ο ζωολογικός κήπος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ