Σινέντ Ο’ Κόνορ: Μυστήριο με την ημερομηνία θανάτου της

Σε ηλικία 56 ετών πέθανε η τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ, που έγινε γνωστή την δεκαετία του 1990 με το τραγούδι «Nothing Compares 2 U».  Ο ιατροδικαστής που ερευνά τον θάνατο της Sinéad O’Connor δεν έχει ακόμα καθορίσει τον χρόνο θανάτου της διάσημης τραγουδίστριας.

Το πτώμα της 56χρονης τραγουδίστριας βρέθηκε από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου την Τετάρτη και ενώ ο θάνατός της δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος, εκπρόσωπος του London Inner South Coroner’s Court είπε ότι η «ημερομηνία θανάτου της τραγουδίστριας είναι άγνωστη», ανέφερε η Daily Mail.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου της και θα διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή. Θα χρειαστούν «αρκετές εβδομάδες» για να παραδοθούν τα αποτελέσματα, πρόσθεσε ο Εκπρόσωπος του London Inner South Coroner’s Court.

«Η αστυνομία κλήθηκε στις 11.18 π.μ. της Τετάρτης, 26 Ιουλίου, έπειτα από αναφορές για μια γυναίκα που δεν ανταποκρίθηκε, σε σπίτι στην περιοχή SE24. Παρευρέθηκαν αξιωματικοί και διαπιστώθηκε ότι στο σημείο υπήρχε η σορός μιας γυναίκας. Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος. Θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

H Σινέντ Ο’ Κόνορ ζούσε σε μια ανακαινισμένη αποθήκη της δεκαετίας του 1940, λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια από την πολυσύχναστη συνοικία Brixton στο Νότιο Λονδίνο.

Στην τελευταία της δημόσια ανάρτηση στο Facebook, στις 11 Ιουλίου, η O’Connor, είπε στους θαυμαστές της ότι πρόσφατα επέστρεψε στο Λονδίνο ύστερα από 23 χρόνια και ήταν «πολύ χαρούμενη που ήταν σπίτι».

Είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ολοκληρώνει ένα νέο άλμπουμ που αναμενόταν να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο και ότι σχεδίαζε μια παγκόσμια περιοδεία, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Αυστραλία.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ