Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Eίναι μια δύσκολη δοκιμασία αλλά θα τα καταφέρω και αυτή την φορά

O Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνεχίζει να βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, όπου του χορηγείται αντιβιοτική θεραπεία για την αντιμετώπιση πνευμονίας. Παράλληλα έχει ξεκινήσει κύκλο χημειοθεραπείας, καθώς διαγνώστηκε με λευχαιμία.

Μπερλουσκόνι: Τηλεφώνησε στο υπουργικό Συμβούλιο – Πολεμάει σαν λιοντάρι, λέει ο γιος του

«Eίναι μια δύσκολη δοκιμασία, αλλά θα τα καταφέρω και αυτή την φορά. Μπόρεσα πάντα να ξανασταθώ στα πόδια μου, όταν αντιμετώπισα κρίσιμες καταστάσεις», είπε ο Μπερλουσκόνι κατά την διάρκεια τηλεφωνικής του συνομιλίας με τον διευθυντή της εφημερίδας Il Giornale Αουγκούστο Μιντζολίνι.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι, «ο Μπερλουσκόνι, όπως έκανε γνωστό ο προσωπικός γιατρός του, πέρασε μια ήρεμη νύχτα και ανταποκρίνεται θετικά στις θεραπείες».

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία – «Υπάρχει μεγάλη ανησυχία»

«Ο Σίλβιο παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και συνεχίζει να μας δίνει οδηγίες», πρόσθεσε ο Ταγιάνι. Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, ο Καβαλιέρε αναμένεται να υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί κυρίως αν η πνευμονική λοίμωξη έχει αρχίσει να υποχωρεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ