Σερβία: Δύο νέες συλλήψεις για τον θάνατο της 2χρονης Ντάνκα – Άφαντη η σορός του κοριτσιού

Δύο συνεργούς των δραστών της δολοφονίας της 2χρονης Ντάνκα Ίλιτς ανακοίνωσαν σήμερα ότι συνέλαβαν οι αρχές της Σερβίας.

Το κοριτσάκι σκοτώθηκε, όταν παρασύρθηκε από ένα όχημα με τον οδηγό και τον επιβάτη του να κρύβουν στη συνέχεια το πτώμα της μέσα σε μια παράνομη χωματερή, πριν το μεταφέρουν σε άγνωστη τοποθεσία.

Η Ντάνκα Ίλιτς είχε εξαφανιστεί στις 26 Μαρτίου από την πόλη Μπορ (ανατολικά). Επί 10 ημέρες η οικογένειά της και οι αρχές την αναζητούσαν, ενώ το πρόσωπό της πρωταγωνιστούσε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Την Τετάρτης, ανακοινώθηκε ότι έγιναν δύο συλλήψεις για την υπόθεση που συγκλονίζει την χώρα. Οι δύο εργαζόμενοι της υπηρεσίας ύδρευσης ομολόγησαν το έγκλημα.

Το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών είχε τότε εξηγήσει ότι, βάσει των πρώτων στοιχείων, το κοριτσάκι είχε χτυπηθεί από το αυτοκίνητο λίγα λεπτά αφού διέφυγε της προσοχής των γονέων της.

Σύμφωνα με το υπουργείο, ο οδηγός και ο επιβάτης του οχήματος έκρυψαν στη συνέχεια το πτώμα της σε έναν χώρο, που χρησιμοποιείται ως παράνομη χωματερή.

Σήμερα, ανακοινώθηκε ότι οι δύο νέοι συλληφθέντες είναι οι φερόμενοι συνεργοί τους, που τους βοήθησαν να μεταφέρουν το πτώμα από την παράνομη χωματερή προς μία περιοχή που παραμένει άγνωστη, πιθανόν στις 28 Μαρτίου.

Η αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει την σορό του παιδιού, καθώς οι συλληφθέντες δεν έχουν αποκαλύψει πού την έχουν κρύψει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ