Σεισμός στην Τουρκία: «Λύγισε» on air ο Μανώλης Κωστίδης – «Η σορός είναι εδώ στον δρόμο» 

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από την Αντιόχεια στην Τουρκία. Πρόκειται για μία από τις πόλεις που καταστράφηκαν από τους ισχυρούς σεισμούς.

Τουρκία: O Ερντογάν παραδέχεται καθυστερήσεις των Αρχών και τάζει δωρεάν ενοίκιο στους σεισμόπληκτους

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, ο οποίος πραγματοποιεί οδοιπορικό στις πληγείσες περιοχές, βρέθηκε μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Αταίριαστοι», ο Μανώλης Κωστίδης πλησίασε ένα ζευγάρι Τούρκων για να τους ρωτήσει σχετικά με τις επιχειρήσεις των διασωστών. Κι εκείνοι, του έδειξαν έναν νεκρό συγγενή τους. Είχε ανασυρθεί από τα χαλάσματα, τον είχαν τυλίξει και αποθέσει στο πεζοδρόμιο, περιμένοντας την αποκομιδή για την ταφή.

Τουρκία: «Άνοιξε» η γη από τον σεισμό – Βίντεο από το τεράστιο ρήγμα

Ο έμπειρος δημοσιογράφος σοκαρίστηκε και γρήγορα απομακρύνθηκε από το σημείο σε ένδειξη σεβασμού. «Μου λένε ότι εδώ έχουν τον νεκρό τους, δεν το παρατήρησα. Από τη δίπλα πολυκατοικία… Παιδιά, έχω πάθει σοκ τώρα, τι να σας πω… Εδώ είναι η σορός, στον δρόμο, την είδα», είπε ο Μανώλης Κωστίδης.

Νωρίτερα, ο Μανώλης Κωστίδης συνάντησε εθελοντές που είχαν πάρει υπό την προστασία τους ένα μικρό κοριτσάκι, οι γονείς του οποίου δεν είναι γνωστό αν ζουν. Μάλιστα οι εθελοντές έδωσαν στο παιδάκι μια κούκλα, με τον Έλληνα δημοσιογράφο να συγκινείται.

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκροί ο ανταποκριτής του Anadolu, Μπουράκ Μιλί, η σύζυγός του και η μόλις 5 μηνών κόρη τους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ