Θανάσης Ευθυμιάδης: Η αποκάλυψη για το Ντόλτσε Βίτα – «Ήμουν στα πατώματα, ήμουν χάλια»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης με αφορμή την επιστροφή της αγαπημένης σειράς Ντόλτσε Βίτα στο Mega με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

«Το Ντόλτσε Βίτα έβαλε το λιθαράκι του ώστε να απενοχοποιηθούν οι σχέσεις μεγαλύτερης γυναίκας με μικρότερο άνδρα» σημείωσε ο ηθοποιός για την θρυλική σειρά ενώ αναφέρθηκε και σε αξέχαστες στιγμές από τα γυρίσματα.

«Κάποια στιγμή θυμάμαι ήταν να φάω ένα κομμάτι τούρτα και τους λέω δεν υπάρχει πρόβλημα, θα το φάω και στην πρόβα. Η λήψη δεν μας βγήκε κατευθείαν κι έπρεπε να γυρίσουμε το πλάνο 7 φορές! Έκανα να φάω μετά κανέναν μήνα γλυκό, δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω» αποκάλυψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Όταν τελειώνει η πρώτη χρονιά του Ντόλτσε Βίτα, το σίριαλ είναι στην κορυφή αλλά εμένα λήγει η αναβολή μου από τον Στρατό. Και πηγαίνω στους σεναριογράφους και τους λέω “εγώ πρέπει να σταματήσω γιατί πρέπει να πάω στον Στρατό”. Μόλις το ακούν οι σεναριογράφοι λένε «τι; Μας έδωσες μία καταπληκτική ιδέα. Θα πάει στον Στρατό και ο Αντώνης Καλούδης”».

«Η αγαπημένη μου σκηνή είναι μία που φέρνω μία άλλη γυναίκα στο σπίτι και μέσα στην κουζίνα είναι η Παναγιωτοπούλου με την Μπαλανίκα» ανέφερε ο Θανάσης Ευθυμιάδης ενώ επίσης αξέχαστη είναι και η σκηνή που γνωρίζει για πρώτη φορά την «Σάσα».

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε τέλος πως στην πρεμιέρα της σειράς, η σύντροφος που είχε τότε του ανακοίνωσε ότι φεύγει καθώς από τη στιγμή που τον έμαθε όλη η Ελλάδα εκείνη δεν θα μπορούσε να κοιμηθεί ξανά ήσυχη. «Εγώ μέσα στην μεγάλη επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα, βίωνα την απώλεια. Ήμουν στα πατώματα, ήμουν χάλια, δεν είχα καμία διάθεση να δω το σίριαλ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ