Σε περιοδεία στην Ευρώπη οι Rolling Stones – ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Καθώς συμπληρώνουν έξι δεκαετίες καριέρας και χωρίς τον αξέχαστο ντράμερ Charlie Watts, οι Rolling Stones ετοιμάζονται για μία καλοκαιρινή ευρωπαϊκή περιοδεία 14 συναυλιών.

Ανάμεσα στις πόλεις που θα επισκεφτούν συμπεριλαμβάνονται η Μαδρίτη, το Λίβερπουλ, το Άμστερνταμ, το Παρίσι, το Μόναχο, το Λίβερπουλ, το Άμστερνταμ, το Λονδίνο, η Βιέννη και η Στοκχόλμη.

του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η τουρνέ ονομάζεται “Sixty” και θα ξεκινήσει από το Wanda Metropolitano Stadium της Μαδρίτης της Ισπανίας την 1η Ιουνίου, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου στο Friends Arena στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

rolling stones

rolling stones

rolling stones

Οι Stones θα παίξουν για πρώτη φορά στο Anfield, το σπίτι της Liverpool FC. Επίσης θα παίξουν δύο βραδιές στο τεράστιο φεστιβάλ BST Hyde Park που παρουσιάζει η American Express.

Τα βρετανικά βασιλικά ταχυδρομεία έβγαλαν μιά σειρά από 12 γραμματόσημα, οκτώ από τα οποία είναι εικόνες από διάφορες συναυλίες των Rolling Stones ανά τον κόσμο, από το Τόκυο στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, την περίοδο 1969-2019. Ενα από αυτά απεικονίζει τον αείμνηστο Charlie Watts, ο οποίος πέθανε πέρσι σε ηλικία 80 ετών.

Οι Rolling Stones είναι η τέταρτη μπάντα που τιμάται κατ’ αυτόν τον τρόπο από το ταχυδρομείο, τα προηγούμενα ήσαν οι Beatles (2007), οι Pink Floyd (2016) και οι Queen (2020).

rolling stones rolling stones

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ