Σε ένα νομοσχέδιο τα άρθρα

Σε ένα νομοσχέδιο με πολλά άρθρα θα περιληφθούν τα μέτρα που συμφωνήθηκαν... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Σε ένα νομοσχέδιο τα άρθρα

 

Σε ένα νομοσχέδιο με πολλά άρθρα θα περιληφθούν τα μέτρα που συμφωνήθηκαν με την τρόικα, ανέφερε, σήμερα το βράδυ, κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, όπως τονίζει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων.

Σύμφωνα, επίσης, με το συγκεκριμένο στέλεχος, «θα αποφασιστεί το φθινόπωρο, εάν η εισφορά αλληλεγγύης θα παραμείνει από το 2016 και μετά, και ανάλογα με τις αποφάσεις για το δημοσιονομικό κενό».

Όσον αφορά στις συζητήσεις για την ελάφρυνση του δημοσίου χρέους, ο ίδιος παράγοντας σημείωσε ότι αυτές θα αρχίσουν τον Μάιο, μετά από την επικύρωση του πρωτογενούς πλεονάσματος του 2013 από την Eurostat, ενώ οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά από τη νέα αξιολόγηση της οικονομίας από την τρόικα τον Ιούνιο.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google