Σάλος στη Ρωσία: Αντιστράτηγος του Πούτιν κάνει στριπτίζ μπροστά στην κάμερα

Σάλο προκαλεί στο Διαδίκτυο το βίντεο ενός εκ των κορυφαίων στρατηγών του Πούτιν, στη Ρωσία,  ο οποίος χορεύει γυμνός μπροστά σε κάμερα και ο οποίος κατηγορειται ως υπεύθυνος για την καταστροφή ενός υπερσύγχρονου κατασκοπευτικού αεροπλάνου της Ρωσίας.

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Πούτιν: Η κυπριακή offshore, η βότκα «Πούτινκα» και το διαμέρισμα για την Καμπάεβα

Το video έγινε viral σε λίγες ώρες, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στην Ρωσία. Πρόκειται για τον αντιστράτηγο Αλεξάντερ Ματοβνίκοφ, αναπληρωτή αρχηγό του ρωσικού Στρατού Ξηράς που εδρεύει στην Λευκορωσία. Ο Ματοβνίκοφ, χορεύει προκλητικά γυμνός, έχοντας μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω του. Αλλά στη διάρκεια του χορού την παραμερίζει για να φανούν τα ευαίσθητα σημεία του σώματός του.

Πούτιν: Παρασημοφόρησε τον Στίβεν Σιγκάλ

Στην αρχή το βίντεο δημοσιεύθηκε στο Telegram κι έπειτα κοινοποιήθηκε με αστραπιαίους ρυθμούς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.
Ο ηλικίας 57 ετών Ματοβνίκοφ, είναι γνωστός ως «αιώνιος γυναικάς». Το βίντεο που γύρισε ο ίδιος έχει διάρκεια 44 δευτερόλεπτα.


Η θητεία του στην Λευκορωσία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής «Sun», ο Ματοβνίκοφ φέρεται ως υπεύθυνος για τις τεράστιες ζημιές ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που προκλήθηκαν το Σαββατοκύριακο σε ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος κοντά στο αεροδρόμιο του Μινσκ στη Λευκορωσία.  Το αεροπλάνο, ένα τεράστιο Beriev A-50U έγινε στόχος επίθεσης με drone, και καταστράφηκε. Πρόκειται για ακόμα ένα πλήγμα στο γόητρο της Ρωσίας, αν είναι ακριβείς οι πληροφορίες της Sun.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν Λευκορώσοι ακτιβιστές, οι οποίοι επαίρονταν ότι στην επίθεση και στην επιτυχία της συνέβαλε η χαλαρή ασφάλεια στην αεροπορική βάση του Machulishchy, την οποία χρησιμοποιούν τα μαχητικά αεροσκάφη της Ρωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η επίθεση λέγεται ότι ήταν έργο των «παρτιζάνων» τη Λευκορωσίας που αντιτίθενται στον δικτάτορα Αλεξάντερ Λουκασένκο και στο ενδεχόμενο να επιτραπεί στον Πούτιν να χρησιμοποιήσει τη χώρα ως βάση για να επιτεθεί και από τρίτη πλευρά στην Ουκρανία.

Ο Αλιάξαντρ Αζάροφ, αρχηγός της λευκορωσικής αντικυβερνητικής οργάνωσης BYROL, που λέγεται ότι έκανε την επίθεση δήλωσε ότι το αεροπλάνο, το οποίο έφερε υψηλή τεχνολογία, έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό και «σίγουρα δεν θα πετάξει».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ