Ρωσία: Στη φυλακή για 15 χρόνια η μητέρα που έκαψε ζωντανό τον γιο της – Σοκάρει η αναπαράσταση

Η υπόθεση της δολοφονίας ενός 8χρονου αγοριού από την ίδια του τη μητέρα στη Ρωσία, σοκάρει.

Η 32χρονη έκαψε τον γιο της ζωντανό επειδή το παιδί αποκάλυψε στον πατριό του ότι τον απατούσε.

Η Anastasia Baulina θα περάσει τα επόμενα 15 χρόνια στη φυλακή.

Η 32χρονη εργαζόταν ως ταμίας σε κατάστημα κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. Ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι έλουσε τον γιο της, Andrey, με πετρέλαιο και στη συνέχεια άναψε τη φωτιά με ένα σπίρτο.

Η Baulina προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι ήθελε μόνο να τιμωρήσει το παιδί και όχι να τον σκοτώσει. Όπως περιέγραψε προσπάθησε γρήγορα να σβήσει τις φλόγες χρησιμοποιώντας χιόνι.

Οι δικαστές απέρριψαν τους ισχυρισμούς της, επειδή η 12χρονη κόρη της, Natalya, αποκάλυψε πως εκείνη μαζί με τον 35χρονο πατριό της έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά και να σώσουν τον 8χρονο.

Η αναπαράσταση της δολοφονίας στη Ρωσία από τη μητέρα – τέρας

Η Natalya είπε ότι η Baulina την ανάγκασε να βλέπει ενώ εκείνη έλουζε με τα καύσιμα τον άτυχο Andrey, ενώ της έλεγε “πάμε να δούμε πώς καίγεται το σκιάχτρο”.

Στο βίντεο με την αναπαράσταση, που κατέγραψαν οι αστυνομικοί, η 32χρονη έδειξε σε μια πλαστική κούκλα, πώς περιέλουσε τον γιο της με το πετρέλαιο.

Ρωσία δολοφονία

Η αδίστακτη δολοφόνος περιέγραψε ότι ο γιος της έτρεχε στον κήπο ουρλιάζοντας και έπεσε στα γόνατά του, πριν εκείνη τον σκεπάσει με χιόνι.

Η κόρη της κατέθεσε ότι όταν προσπαθούσε να σώσει τον αδελφό της, η μητέρα της δεν ήθελε να σβήσει τη φωτιά παρά μόνο ούρλιαζε “έτσι θα μάθεις να κρατάς κλειστό το στόμα σου”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ