Ρήξη στις σχέσεις του πρίγκιπα Άντριου και του Τζέφρι Έπσταϊν για μία φωτογραφία – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν τον Φεβρουάριο του 2011 που κυκλοφόρησε η φωτογραφία του οικονομολόγου με τον δευτερότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, με τη λεζάντα “Ο πρίγκιπας και ο ανώμαλος”. Μόλις το είδε ο Τζέφρι Έπσταϊν εξοργίστηκε και τότε μάλωσε άσχημα με τον πρίγκιπα Άντριου και τότε ήρθε και η ρήξη στις σχέσεις τους, όπως φημολογείται.

Ο Έπσταϊν ήδη είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί για σεξουαλικά εγκλήματα που τέλεσε στη Φλόριντα και η συνάντηση εκείνη σήκωσε κύμα αρνητικής δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Άντριου έχει δεχθεί σκληρή κριτική για τη φιλία του με τον εκατομμυριούχο οικονομολόγο που αυτοκτόνησε στη φυλακή αφού κρίθηκε ένοχος για παιδεραστία. Ήδη οι φήμες ότι ο γαλαζοαίματος ήταν μέλος του κυκλώματος του Έπσταϊν και απολάμβανε τα οφέλη της φιλίας του μαζί του φέρνοντας στο κρεβάτι του ανήλικες τον έχουν θέσει στο στόχαστρο έρευνας.

Η κρίση στη σχέση τους γιγαντώθηκε όταν η Σάρα Φέργκιουσον, πρώην σύζυγος του Άντριου, αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί δώρο 15.000 λίρες από τον καταδικασθέντα επιχειρηματία για να πληρώσει ένα προσωπικό της χρέος. Η Δούκισσα του Γιορκ παραδέχτηκε ότι προχώρησε σε ένα γιγαντιαίο λάθος στην κρίση της και είπε: “Μετανιώνω σφοδρά που ο Τζέφρι Έπσταϊν ενεπλάκη με οποιονδήποτε τρόπο μαζί μου. Απεχθάνομαι την παιδεραστία και οποιαδήποτε εκμετάλλευση παιδιού και ξέρω πως αυτή ήταν μία γιγαντιαία έλλειψη σωστής κρίσης εκ μέρους μου”. Αυτό το σχόλιο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του επιχειρηματία και οι δικηγόροι του απείλησαν με μηνύσεις αν δε ν αποσυρόταν ο όρος “παιδεραστία” από τη δήλωση της Δούκισσας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ