Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Νίκησε και είπε κι ένα τραγούδι – Αποθέωση από τους οπαδούς του – ΒΙΝΤΕΟ

Νικητής του 2ου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία αναδείχθηκε το βράδυ της Κυριακής 28 Μαΐου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τουρκικές εκλογές – Ερντογάν: Τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν τον «Σουλτάνο» – Θρίλερ μόνο για την… αντιπολίτευση

Οι οπαδοί του 13ου προέδρου της Τουρκίας βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν με σημαίες και τραγούδια. Ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε στην οροφή ενός λεωφορείου, που ήταν σταθμευμένο μπροστά από την κατοικία του στην Κωνσταντινούπολη, και ευχαρίστησε -μετά μουσικής- τους οπαδούς του.

Ο Τούρκος πρόεδρος για περίπου 1,5 λεπτό τραγουδούσε μαζί με τους οπαδούς τους, πανηγυρίζοντας την επανεκλογή του. «Ο μόνος νικητής είναι η Τουρκία» τόνισε στην συνέχεια.

Η πρώτη ομιλία Ερντογάν: «Μέχρι τον θάνατο θα είμαστε μαζί» – ΒΙΝΤΕΟ

«Από καρδιάς σας χαιρετίζω και σας συγχαίρω. Ζήσαμε μία γιορτή δημοκρατίας. Πήγατε στις κάλπες και με γνώμονα το μέλλον των παιδιών σας εκφράσατε τη βούλησή σας. Ευχαριστώ όλους σας. Εύχομαι στον Θεό να είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε. Τι σας είχα πει; Ότι θα είμαστε μαζί όχι μέχρι σήμερα αλλά μέχρι τον θάνατο. Σας είπα ότι δεν τελειώνει εδώ αυτή η ιστορία. Αυτοί που μας υπηρετούν δεν πρόκειται να ηττηθούν και εμείς είμαστε ταγμένοι για την Τουρκία. Αντίο Κεμάλ», σημείωσε ο Ερντογάν, με το πλήθος να φωνάζει «bye bye Κεμάλ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ