Raechelle Chase: Influencer πέθανε ξαφνικά – Ήταν μητέρα 5 παιδιών

Μια Νεοζηλανδή influencer και μητέρα 5 παιδιών διάσημη για τις εμπνευσμένες αναρτήσεις της στο fitness πέθανε ξαφνικά.

Η Bodybuilder και γυμνάστρια Raechelle Chase -η οποία κάποια στιγμή είχε περισσότερους από 1,4 εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook και είχε χαρακτηριστεί ως «αίσθηση του Διαδικτύου» – πέθανε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η αιτία του θανάτου της δεν έγινε γνωστή.

Πρόσφατα, εργάστηκε ως μοντέλο γυμναστικής που είχε κοσμήσει εξώφυλλα περιοδικών σε τουλάχιστον 14 περιπτώσεις και ως influencer που πρόσφερε online καθοδήγηση φυσικής κατάστασης.

«Ήταν υποστηρικτική, καλόκαρδη και πάντα μας έδωνε τις καλύτερες συμβουλές. Ήταν μια γυναίκα με φιλοδοξίες και έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», έγραψε η μεγαλύτερη κόρη της Άννα Τσέις, σύμφωνα με το Stuff .

«Μου λείπει πάρα πολύ και αυτή η αγάπη δεν θα σβήσει ποτέ» πρόσθεσε.

 

Ο φίλος της, Keith O’Connell, περιγράφει τον θάνατό της ως «τόσο ξαφνικό, τόσο απροσδόκητο».

«Δεν πρόκειται να πω ψέματα, πολύ λίγα πράγματα στη ζωή μου με χτύπησαν τόσο σκληρά όσο ο θάνατός σου… Σου έμεναν τόσα πολλά να ζήσεις. Τόση πολλή αγάπη για να δώσεις», έγραψε.

«Ήσουν, είσαι ακόμα και θα είσαι πάντα μια από τις πιο ευγενικές όμορφες ψυχές που έχω γνωρίσει ποτέ» πρόσθεσε.

Η τελευταία ανάρτησή της στα social media ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου. «Η ανάπτυξη μπορεί να είναι επώδυνη, η αλλαγή μπορεί να είναι επώδυνη, αλλά τίποτα δεν είναι τόσο οδυνηρό όσο το να μένεις κολλημένος κάπου που δεν ανήκεις», ανάρτησε στο Instagram.

Μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες από μια φωτογράφιση περιοδικού στο Facebook στα τέλη του περασμένου μήνα.

Η Chase είχε πέντε παιδιά και ήταν παντρεμένη με τον σύζυγό της Chris Chase για 14 χρόνια, μέχρι τον χωρισμό τους τον Φεβρουάριο του 2015.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ