Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στη Βαλτιμόρη – Τρεις μαθητές στο νοσοκομείο

Τρεις μαθητές πυροβολήθηκαν έξω από ένα λύκειο της δυτικής Βαλτιμόρης, την Παρασκευή (27/10) το πρωί, εν αναμονή της έναρξης των μαθημάτων, δήλωσαν αστυνομικοί και σχολικοί αξιωματούχοι.

Ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής,  Κέβιν Τζόουνς είπε, σύμφωνα με το thebaltimorebanner.com, ότι τα τραύματα των θυμάτων θεωρήθηκαν μη απειλητικά για τη ζωή τους. Ο ύποπτος έτρεξε ανατολικά μετά τον πυροβολισμό, σύμφωνα με τον Τζόουνς, και η αστυνομία εξετάζει βίντεο από κάμερες σχολείων και άλλες κάμερες στην περιοχή που μπορεί να απαθανάτισαν τον συμβάν.

Ο Τζόουνς είπε ότι μάλλον προηγήθηκε «συμπλοκή» μπροστά από το σχολείο, αλλά τόνισε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να μάθουν περισσότερα. Το ένα θύμα πυροβολήθηκε στο στήθος και το άλλο είχε τραύμα στο ισχίο.

Η αστυνομία της Βαλτιμόρης δήλωσε ότι δύο από τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ ένα τρίτο θύμα μετέβη στο νοσοκομείο με τα πόδια.

Σύμφωνα με στοιχεία που ήταν ορατά στο σημείο, ο πυροβολισμός φάνηκε να σημειώθηκε σε πεζοδρόμιο, ακριβώς μπροστά από σκαλοπάτια που κατεβαίνουν στην είσοδο του σχολείου. Το σχολείο τέθηκε αμέσως σε lockdown και ειδοποιήθηκαν αμέσως οι γονείς όλων των μαθητών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ