Prop Store Entertainment Memorabilia: “Στο σφυρί” η στολή του Batman και του Spider-Man 3

Την ευκαιρία να αποκτήσουν το κοστούμι που φορούσε ο Σερ Σον Κόνερι, όταν υποδυόταν τον Τζέιμς Μποντ στον κινηματογράφο, θα έχουν ορισμένοι τυχεροί θαυμαστές…με μόνη προϋπόθεση να τους περισσεύουν μερικές χιλιάδες λίρες! Αυτόν τον Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί η σχετική δημοπρασία κατά την οποία “στο σφυρί” βγαίνει μεταξύ άλλων και η στολή του Batman του Βαλ Κίλμερ.

Ακολουθούν οι στολές των αγαπημένων χαρακτήρων ταινιών

Το κουστούμι του Σερ Σον Κόνερι ωςΤζέιμς Μποντ
( Independent.ie, Prop Store )
Η στολή του Batman
(Prop Store)

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εν λόγω online δημοπρασία του οίκου Prop Store Entertainment Memorabilia θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου. Θα περιλαμβάνει ένα σύνολο από αντικείμενα σκηνικών κινηματογραφικών ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και αναμνηστικά από μια συλλογή αξίας άνω των 5,5 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών.

Το γκρι κοστούμι του Σον Κόνερι από την ταινία Τζέιμς Μποντ του 1967 «You Only Live Twice» ενδέχεται να αγγίξει και το ποσό των 70.000 αγγλικών λιρών, ενώ σε υψηλά επίπεδα ενδέχεται να φτάσει και η στολή του Βαλ Κίλμερ, έως 60.000 αγγλικές λίρες.

η διάσημη στολή του Batman του Βαλ Κίλμερ
( Independent.ie, Prop Store )

Το σύνολο των στολών που διατίθενται στην δημοπρασία δεν τελειώνει εκεί. Ακόμη, οι συλλέκτες θα μπορούν να διεκδικήσουν την φουτουριστική στολή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ από την ταινία του 2015 «Terminator Genisys» και την στολή του υπερήρωα από την ταινία Spider-Man 3. Την συγκεκριμένη στολή την φόρεσε ο Τόμπι Μαγκουάιρ και την σχεδίασε ο τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ ενδυματολόγος Τζέιμς Έιτσεσον.

η στολή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Εξολοθρευτής: Γένεσις
(Prop Store)

Η συλλογή 120 αντικειμένων παρουσιάζεται στην έδρα του Prop Store Entertainment Memorabilia, στο Χερτφορτσάιρ, στην Αγγλία, πριν από την online δημοπρασία.

Για πρώτη φορά θα γίνουν δεκτά κρυπτονομίσματα ως τρόπος πληρωμής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ