Νέες απειλές Τσελίκ: Η Ελλάδα κάνει επιθετική προπαγάνδα κατά της Τουρκίας – Να προσέχει τα λόγια της

Πυρά κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε με αναρτήσεις του στο Twitter ο Τούρκος εκπρόσωπος του κόμματος ΑΚΡ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ.

O Ομέρ Τσελίκ κατηγόρησε την Ελλάδα για επιθετική προπαγάνδα κατά της Τουρκίας, τονίζοντας πως η Άγκυρα έχει κυριαρχικά δικαιώματα στη «Γαλάζια Πατρίδα». « Η Ελλάδα πρέπει να χρησιμοποιήσει προσεκτική γλώσσα» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν.

«Οι δηλώσεις της Ελλάδας που στοχοποιούν την Τουρκία και τον Πρόεδρό μας είναι απαράδεκτες. Με αυτή την επιθετική προπαγάνδα, δεν οδηγείται πουθενά. Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα γράφοντας αναφορές σε άλλες χώρες παραπονούμενη για την Τουρκία.

Οι δραστηριότητες της Τουρκίας στη “Γαλάζια Πατρίδα” μας βασίζονται στα κυριαρχικά μας δικαιώματα και στο δίκαιο. Η Ελλάδα πρέπει να χρησιμοποιήσει προσεκτική γλώσσα για τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας. Οι ακραίες δηλώσεις άλλων χωρών δεν έχουν κανένα νόημα για τη δικαιοδοσία μας και το νόμο.

Η Ελλάδα πρέπει να αξιολογήσει καλά τι περιμένουν οι άλλες χώρες ως αντάλλαγμα για τη στήριξη που της παρέχουν. Πρέπει να καταλάβει ότι ο πιο αξιόπιστος τρόπος είναι να λύσει τα προβλήματα στο τραπέζι με την Τουρκία. Η Ελλάδα προτιμά έναν παράνομο τρόπο με τον εξοπλισμό των νησιών. Αυτό είναι ένα αδιέξοδο» ανέφερε στο Twitter ο Ομέρ Τσελίκ.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ