Προκαλεί ο Μπαχτσελί: Ο Δένδιας έπεσε σε σκληρό βράχο και έφαγε τα νύχια του

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών “έπεσε σε σκληρό βράχο και έφαγε τα νύχια του”, ανέφερε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί υποστηρίζοντας ότι ο Νίκος Δένδιας ήρθε στην Τουρκία ειδικά για να προκαλέσει κρίση. Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν χαρακτήρισε “θρασύ” τον κ. Δένδια και “αναρμόδιο” τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Οι δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών αποκάλυψαν ότι στάλθηκε στην Τουρκία ειδικά για να προκαλέσει κρίση… Συγχαίρω ολόψυχα τον κ. Τσαβούσογλου. Εκφράζω τον σεβασμό μου και στον Πρόεδρό μας που έδωσε τις οδηγίες. Ο Έλληνας υπουργός έπεσε σε σκληρό βράχο και έφαγε τα νύχια του”, είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης υποστήριξε ότι “η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου”, ενώ ισχυρίστηκε ότι “παραβιάζεται η συνθήκη της Λωζάνης”. “Οι ομογενείς μας δεν είναι ποτέ μόνοι, απελπισμένοι, χωρίς στήριξη. Φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν έχει πάρει κανένα μάθημα από την ιστορία. Έχω την εντύπωση ότι αυτή η μικροσκοπική χώρα τα έχει αφαιρέσει από τη μνήμη της. Θα ήταν καλό κάποιος να τα εξηγήσει ένα προς ένα στον θρασύ Δένδια και στον αναρμόδιο Μητσοτάκη”, είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Πηγή πληροφοριών: ΚΥΠΕ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.