Πρώην πορνοστάρ πάει για κυβερνήτης της Καλιφόρνια – Ηχηρό… προεκλογικό μήνυμα

Μια πρώην πορνοστάρ και μοντέλο διαφημιστικών πινακίδων στο Λος Άντζελες που οδηγεί ροζ κορβέτ φέρεται να ρίχνεται στην προεκλογική αρένα για να διαδεχθεί τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ σε πιθανές εκλογές ανάκλησης. Η Μέρι Κάτερ, πρώην σταρ σε ταινίες ενηλίκων, που το πραγματικό της όνομα είναι Μέρι Κουκ, είπε ότι έχει μεγάλα σχέδια για την Καλιφόρνια, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

“Ήρθε η στιγμή να ηγηθεί κάποιος με νέο αέρα εκτός της mainstream πολιτικής. Μπορώ να σας υποσχεθώ, δεν θα πάρει καιρό ώστε όλοι οι Καλιφορνέζοι να ικανοποιηθούν από τις επιδόσεις μου στη δουλειά” έγραψε σε ανακοίνωσή της η εντυπωσιακή ξανθιά.

Η πρώην σταρ, που έχει πει ότι έχει αποσυρθεί από τη βιομηχανία του πορνό θεάματος, έχει ανεβάσει την εκστρατεία της σε σχετικό ιστότοπο, όπου βρίσκεται διαφημιστικό υλικό και σύνδεσμοι με το προσωπικό της site, όπου άνθρωποι μπορούν να επισκεφθούν το προφίλ της στο OnlyFans και να πληρώσουν για να συζητήσουν μαζί της, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Στην ανακοίνωσή της η Κάρεϊ δεσμεύθηκε να ενισχύσει τις βιομηχανίες ψυχαγωγίας και υψηλής τεχνολογίας, να παρέχει βοήθεια στις μικρές επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία και να παρέχει απεξάρτηση από τα ναρκωτικά για τους άστεγους. “Επιτέλους ένας πολιτικός που θέλεις να σε πηδ@@@ι” λέει με ένα νεύμα στο site της. Η Κάρεϊ είχε συμμετάσχει και το 2003 στις εκλογές ανάκλησης για να αντικαταστήσει τον τότε κυβερνήτη Γκρέι Ντέιβις, αλλά τότε επέμεινε ότι η έμπνευσή της ήταν διαφημιστικό κόλπο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ